deviltaasen nämä Vuodatuksen systeemit.Koko aamun oon koettanu panna matua koukkuun mutta ruutu vaen on entterijä huutanu. Vihon viimen jaen yrityksen ja vitutuksen voemalla pantua muutamia postauksia ruutuun. En tiijä saanko tämän tarinan lähetettyä.Pittää luottaa tuuriin ja hyvviin haltijoehin. Pitänee ottaa kopijo, että saa lähetyksen uusia jos eka mennee harakoelle.
smileySe synttäri tuli taputeltuva .
Komijaa oli meininki . Daameilla oli komijaa yllä ja maetotallouspuoli oli sopivasti tyrkyllä. Syvvään uurrettuva kaola aokkuva ja selekä palijaana persvakuva myöten - melekeen. Ehkä taustalla on vavon kattelu riettaampaa kuin etupuolella? Mahottoman kaoniita nuorija naesija oli suurin joukoin. Niin ja entä ne vetimet. Siinä on seteliraha vaehtanu omistaijaa niitä hankkiissa. Ja vielä sanotaan että turhat juhulat! On siinä moni saanu työtä kun on väsänny  pukuja. On siinä melekonen rahojentonava kun kaekki 2000 on pujettu parraesiisa.Kaeken kaikkijaan komiat kekkerit.
smileyPakkanen on taas lauhtunut -14,4 on lukema. Mihin päin lähtenee. Senpä näkee kun oottelee. Nyt alan kokeileen kelpaako tää Vuodatukseen vai onko se kokonaan juminu -O-