Potut pottuna ja perunoista puutetta.Kankkunen vieraana ja päässä hakkaa tikka. Hikka vaivaa taikinaa , antaen hommalle hohtoa.
***
Kiire kintuissa Liukumäki vie alaspäin ja antaa pitkät. ..... Lyhyet jalat vaatii pitkän selän - eikä selänpäässä sanottavaa. Paitti häntäluussa tuntuu kaamea kipu.
***
Menikö kesken vae hajosiko kelekka? Ratissa klappia ja riemunkirjavat alushousut vilkuttaa hyvästiä. Pahaskukoon Herran enkelit ja tahtokoon rauhaa. sillä sanottu on : Niin kauan kuin viinaa riittää on janosi siunaus?
***
Mitäkö se siihen sattuu? No pääasia että ossuu ja riittää Kossuu jos sattuu jano yllättään. Jos ei riitä ollaan ilman eikä Hilman tarvitse puuttua puheenparteen.
***
Rannikot raikaa ja kalliot kaikaa. Runoratsuilla siipisato ja tuotanto kato. Voi olla että laskusuhtanteessa laskuja riittää, siihen voi liittää rukouksen taivaisiin.
***
Armo olkoon ja kaaos tulkoon. Olkoon pimeys ja valkeus toisilleen tutut. Pimeys antaa päivälle kättä. Päivä lyö ja koittaa yö. Suurilla saappailla tulee komijat jäljet. Pienet vie tuulonen - tuskin tuo takaisin - kukapa tietää.
***
Veikaten voitat jos et pane arvaten. Suuri potti antaa mahdollissuuven. Vain muutama rasti ja seon siinä - jos on. Tai voe seolla R-kitskalla. Sinusta kiinni. Vain 7 rastia oikijassa paikassa oikijalla kierroksella. Se on siinä.
***
Ankean näköinen maanantaiaamu. Veen kolot mättäitä täynnä. Pelastukoon ken voi! Märkäpaita kertoo yksityuskohtia.Bravoo. Moi! -O-‎‎13.‎4.‎2015