smileySiinä se mopo taas oottaa, että joku könyväesi sen selekään... vaen mitä perkelettä? Kummit littuna ja tankki tyhyjä. Ny meni vaekijaksi. Kuka helevetin Viiltelijä Jaska on ollu asijalla vaeko aevan asijatta tuo on vihhaasa purkanu toesen kamppeeseen. Tollo Heebo!
smileyMikäpä nyt neuvvoksi. Soetanko hätänumeroon vaen ajanko vanteilla...Niin, saakeli se tankki on tyhyjä. Meni vaekijaksi. Luon pistävän röntkenkatseen ympäriinsa, onko näkyvillä Ylleistä Neuvvonantajaa. Ei näö - muuta antajaa on kyllä pilivinpimmein, mutta panemata jää rahat tilille, kun Otto.aotomaatti otti jo rahat tae paremminki vetasi sen muoviläpyskän uumeniisa. Mitenkähän se niin?  Se jää arvotukseksi johon joutuu ettimään vastausta.
smileyTässä minä ny taevastelen taevasalla ja ihimettelen mikä on seoraava siirto - siis jalan? Askel etteenpäen siirtää toesta jalakaa uuteen tilanteeseen ja tilanne pahenee kun toenen koepi ohittaa sen ensimmäesen. Toenen pannee parmmaksi ja siityy etukeolaan - hei minä kävelen! Eipä kuulu moponpärinää, eikä katku mee silimiin.
smileyVilikasen taakseni ja huomaan moponraavon noijaavan orpona kiviseinään. Säälintunteet tuikkii rinnassani ja palaan rakkaan moponi luo, Päätän että jokin muu ratkaisu täytyy olla, sillä ilman mopoa elämä on hanurista. Kato eihän iliman mopua voe mopo karata.Palatessani huomaan mopon kokeneen ihmeelisen ihmeparaneminen. Kummit pullotti täösinä ja rypyt oli uuvenveroset. Halleluijjaa hihkasen ja nöyryys valtaa mieleni. Eikä tässä vielä kaekki. . Ei hetikää. Uuven kaoniin maalipinnan kaoneos häekäsee ja muotoeluki on uusi. Onko tapahtunu uuvestisyntyminen, vae kävikö RoenaReino ryökäle vaehtamassa kamppeen sähkömoppoon.
smileyMikäs tässä! Hyppään satulaan ja virtaa pursuvaa joka saumasta. Käönti on saeraan siistijä ja virtaa riittää ihan keolimaan asti.Karkaako mopo siten käsistä. sen tulevaisuus näyttää tai sitten ei - Näkkyypähän!
smileyPakkanenki on rietaantunu talavisiin lukemiin - 15.5 posottaa tikitaalissa. Se voe pijan mopolla kuluku olla meleko vaekijaa. Vinkka purasee naamaa terävällä hampaalla ja siinä voe vitsi olla hakusessa jos kieli jäätyy,,,,,,, Meleko palijo haastetta nakkaa tuo pakkanen kehiin, mutta antaa tulla lunta tuppaan vielä se ennen juhannusta sullaa jos entiset merkit jotae merkkaa. Kahotaan - -O-