...lupsakkata aamua...! tae ehän minä oo niitä NiukuMaijan poekija, niin rätkäötän sitä lupsakkuutta kokopäevälle , jokkaeselle joka täällä sattuu pistäötymmään. Ja helekutti! Pannaan niillekki jokka pyssyy tältä sivulta syrijässä. Omahan on vahinkosa!.Vae onko se vahinko? No, soppiipa tuota aatella paskalla käyvessä, Tuotos molemmissa saanlaista`?

 Muutenniihan tuo männöö jykkeesti eijoo vilu eikä näläkä. Leipee on ollunna riittävästi, juomisenpuoli on pikkasen tihkassu. Laeskutti eilen nii ettei joutanna käömmään siinä pitkäripasessa. ja liemet ostamatta. Sempähän säästy vaen toesaalta naatinta jäe kokematta.Tosin meikäläesen aotinnot eivät mittareita heilauta mihinkään suuntaan

 No, ei se mittää henkissähän tuosta selevesi, siis siitä puutteesta. Mittää korvikkeita, niinku esmerkiks vettä, en käättännä. Nullotin vuan kuivin suin ja suunnittelin jos tekisi itelleen semmosen pienenpienen alkomahooli tehtaan.Semmosen jossa oesi kaksi torvija niin kun Sammossa. Toesesta tippusi karkijampaa tavaraa myytäväksi, toesesta hienompaa litkua omaksi piristeeksi. Suattas aena tirraottee saonailtana . Oesihan se muutennii polleeta pasteerraella tehtaanjohtajana. Saesi niitä kultaesija käjenpuristuksija ja ennenkaekkija rahhaa riittelisi. Omassa tehtaassa kun suattas ottoo rahhoo tarpeen mukkaan. Tosin rahatehas voesolla nohevampi?

Kannattasikkohan jatkoo ajatusta pitempeen? Pittee jiähä miettimmään. -O- 9.42014