NAPASAONASSA-
***
 Napahenkilöijjen Eliitti oli kutsuttu kokoukseen Napasaunaan. (Napamiehet+ Napanaiset = Napahenkilöt) istuivat ritirinnan saunanlaureilla. Aiheena oli napanöyhtän vaekutus luonnon kiertokulkuun. Varsinkin nöyhtän vaikutus vesien puhtauteen. Tarkotus oli keksiä siivilöentimentelmä joka oesi halapa ja tehokas. Lisäksi nöyhtä piti saaha hyötykäöttöön.
Sukupuolineutraalitunnelma vallitsi  saunassa. Tuntuma oli rento ja jopa hilpeä. Muutama löylynlyömä oli joukossa, mutta onnistuneesti salasivat henkisen tilansa. Jokainen tuijotti omaan napaansa, tosin kurvikkaan henkilön napa pani vanhojen pukkijen katseen harittamaa katseen harhautuessa intiimialueille.. Kuitenkin  muistaen ajansävelen terhakoitui  ja muisti oman napansa.                                                                                                                                                            
 Navat loisti puhtaankirkkaina hämyisessä saunassa. Paksu kerros nöyhtää, ikävän harmaana, oli tippunut saunan lattijalle.  Arvokkaen napahenkilö, (x, napamies) pyysi puheenvuoroa ja heti myös sen saa:
    - Neutraalit Napahenkilöt kun olemme kokoontuneet jälleen saunomaan, huomaamme että nöyhtässä on meijjän tulevaesuus. Kuten huomataan saunanlattijalla on nöyhtää hyvin puhtaana ja kierrätysvalmiina. Väri vaehtoehtoja voe kehittää valikoemaan. Rukit vain suriseen ja lankaa tulee kuin tukkiköyttä  Villasukilla on loputtomat markkinat Arvaamattomat vientinäkymäi oottaa ottajaa.Myös villahousuja tarvii, ettei kynsi kylmene, jos pieni kevennys sallitaan.
  Puheenvuoro sai   runsaat taputukset ja saunojat oli heti valmiit kehruutalkoisiin ja katso,   napanöyhtäsukkia halusi kaikki. Suomen kansa sai koko maailman talouven housukiitoon. Onni ja aotuus vallitsi kaekkijalla.  Asijahenkilöt huolehti että kaekki oli tasa-arvoesija, kuitenkin pitäen Eliitin evut tärkeimpänä!. Lautahenkilöt pinkkast lautojaan Jarruhenkilön keskittyessä jakaman JARRUA mieshenkilöelle joilla vilu kappasi Ja sitte ryypättiin....