paukkuu bostonissa ja itekuki äplistellee, mistä se on ny kysymys. Ettei se tämä lihava poeka tämä Korijan Kimi antanu pikku pusun Opaman kiusaksi. Ei saakutti tullu siitä ohojuksesta tolokkuva, niin käöhän se näenki. Terrorit siellä varmaan on olleet puuhissaa - piru heijät periköön!

Muutenhan tässä ei ookkaa mittää maenittavvaa. Lumi sullaa ja räöstäät tippuu. Peltikatoltahan neon lumet tulleet alas aekapäevijä. On kummini Varttikatto niin eipä sieltä lumet tuu niskaan varottamatta. Tulevat alas vetenä. +4-0 on lukemat. Ei paha?

Sanomattaki on selevää, ettei mikkää kummene jos ei  tahti parane. Siitä voijaan keskustella pitäsikkö sitte kummentuva? Entisaekaan ei valitettu eikä haokuttu hallitusta jos oli rinnassa paha olo. Ehei. Enimmäkseen oltiin alamaisija ja kehuttiin Kekkosta. Urkkihan olikin korkeimman yläpuolella. Taitaa olla vielki - jollaki jolla on jääny levy pyörimaan yhtä raitaa. Mutta nyt kyllä Jyrki ja Jutta saa paskasangon korviisa joka päivä. Ettei vaen tuo Bostonin pommiki panna Suomen hallituksen piikkiin.

Ihimisen polliittinen muisti on olemattoman lyhy (paitti Kekkonen rules) Kamala mollaushan on jokaisen hallituksen kohalla. Luulis hävettävän kepuva kun vasta oli itte pääministeripuoluve, niin nyt räkytettään joka asijasta. Toki se on oppositijon tehtävä, mutta nolot pitäs tulla kun on vastaan niitä asijoita joita ite pannu alulle. Populisteillehän haukkuminen ja räksytys on sen päätarkotus. Koskaa ei ministeisalakku kiiku persun käjessä. Vaekka oesi se Audin takapenkki kiehtoo. Mutta kun ei oo patesta. Ei kykene kattomaan kauas etteen päen. Pakitukseenha pystyy kuka vaan. On valamis ura.

Piti vetasta tuohon polliittinen ajankuva. Elekää ottaa sitä tosissaa. Puoli nukuksissa ei ymmärrä asijoesta senkää vertaa kuin nukkuissa. Valaveilla ollessa sitä pareminki myöntelee, että niinhän se on. Selevä JOO-äijä, paetti sillon kun on imassu jottae päeheaenetta tae astunu kalijapurkin päälle. Vaen ylleesä hienosti mennee. Positiivinen asenne on aina parempi kuin valittaa joka asiaa. Että tämmöstä. Varotaan pommeja ja annetaan perseen laulaa! -O-