...jos meinaa on paras mutkanen tie. Mutkasta tietä pääsee äkkijä näkymättömiin. Poes silimistä - poes mielestä. Jäläkeen jääneet saattaa ajjaa ohitte, josson värkissä varraa - ja lompsassa!
 
***
HEVOSELLA tietenki pääsee - jos on! Ja jos ei oon niin aotolla. Aotoon tae vastaavaan verraten palijoki suurempi mahollisuus on isompi. Hevosija pellin alus täönnä eikä piehtaroe,paetti jos antaa mennä läpi helijät ilimat!
***
SEONKI kova sana kun pyöräöttää kaarasa nokan kaotta muutaman kerran volttija. Hyvä jos huoku säelyy. Paha jos eijoo vakkuutusta. Seon kaara melekolaella entinen ja huommenna vekseli lankijjaa!
***
KYLLÄ se koettelee, kohta pimijäen tultua monenki maksukykyä, jos itte ratissa toheloe ja maksuvalamius voe säekähtää kertalaakista.
***
PANKIN rukkoushuoneeseen polku johtaa jossa kohttaa ankaran pankinjohtajan joka ei anna armon käyvä oekeuvesta vaan vaatii jokkaesen killinkin minkä vipannu oot korkoineen takasi.
***
ITKU ei aota markkinoella. Naoru sen sijjaan , luulen, takkuuvarmasti. Piipaa-auto saapuu sirreenit soijen ja siirtää nopijasti hohotelijan turvasäelöön - pyörijjään koppiin. Siellä sitä varmaan saa hihkasta kahenperseen voemalla.
***
Tämmei oo hymypoekaen maa. Tämmön raakaa lihhaa syövijen tosi miesten maa. Täällä ei hymyllä hurmata, vaan tarvitaan hauvista ja ärijää luonneta. Oon käsittäny. Pitäneekö paekkasa? Ei kai sillä suurta merkitystä. - Tae sitte on?