YLI.
***
Yksinäenen ratsastaja vanhan hevosluuskan selässä etsii aukkoa aitauksesta jota on 10v, kiertänyt. Aukkoa ei löydy. Siitä yli missä aita matalin. Kavijot tulta iskien hypätään seuraavaan aitukseen joka näyttää olevan karua ja ruohoa niukanlaiseen. Elämänaurinko paista riemunkirjavana ja eteläinen ilmavirtaus leviää mielenmaisemaa. Untuvaiset poutapilvet seilaa sinne ja tänne. Odotetavissa: Valtava onnittelutulva vyöryy päällensä, ehkä tsunamivaroitus lienee paikallaan? Vaikka onnea työntyy ovista ja ikkunoista se kestetään. Rakas lukijani muista: "Onnestain on puolet Sinun!!!!!!!!!!!!" Yhdessä kokien kaikki on auvoista. <3 <3
***
Totta kae ja perkule. Markkinavoemijen jyminä on sulosoentua immeisen korvalle, oli se sitte kommari tae kapitalisti. Aena lähtee. Akat lähtee ja tukka lähtee ja kaekki lähtee. Mistää vaen ei mittää tule.'No, tulleehan sitä lunta tuppaan ja rakkeita porstuvaan, mutta kesäajaksi helepottaa. Ja tietenki vuosia tullee lissää, Tännään taas rävähtää uusi lukema. 80v ?? Onko se palijo? Rahassa aeka vähä? Baljongo on Baljon?
***
Vaen vitunko vällii silläki sitte on? Tuli taekka meni niin sama kurijuus täöttää immeisen tulevaesuusvisijot. Menneisyyshän onki ihan hanurista. Kyllä sitä taevaan portilla vielä riemulaolu veisattaan, kuhan tämä kurijuus loppuu.... Voesi ajatella semmonen joka näkkee vaen mustaa. HEKO !!!Tunnelissakin ihan pimijää. vaen semmoseen me, Rakas lukijani, ei sorrutta <3
***
Väettääkö joku ettei ou ennestään ollunna ikkää kuin tuonpuoleisessa? Tae aenaki muinnaesmuisto eli JÄÄNNE. Sitä kun sielu parka kuulema vajeltaa maalimankaekkeuvvessa millon hevosena, kasvina tae immeisenä. Uskosko tuotakaa? Oli miten oli niin näen on! Siis suomeksi sanottuna jäte. Vaen missäpä se paska muuvalla kun rattaassa? Niin ennen sanottiin. Ja siinä se meikäki on pyöriny muun tuskan lisänä kuin parempiki kokkare. Näen on!!!!!!!!
***
Tuossa sanomassani eijollu mittää henkilökohtasta, eikä seo vittuiluvakkaa. Seon vaen tottuus joka ei pala tulessakkaa, eikä häviä hävittämällä. Se vaen on. Toesekseen saahan sitä itelleen vittuilla jos ei muut hattuile. Kuhan ei tuu tavaksi.Se kasvattaa luonnetta ja on ikkään kuin reenaosta helevetin hulinoehin. Siitä se tuumasi Saikovski.Liekö olunu seuvvullekkaa???