TYHYMISTYNY huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä. Vain tähissä voi löytää jotain mista mainita. Varsinki Otava pistää silimään kun kuikkii yläilimoehin. Otavan sakara silimässä karsastaa aluksi. Vaen tottumus tuo helepotusta tuskaan.
***
AENAENEN kiire saa kellot hulluksi. On kai selvää, ettei selvää päätä näy näissä maisemissa. Kai se siellä missä on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Eläkelläisen on lupa juopotella. Glögijä naamaan ja roskaruokaa  poskeen. Ilimosta päätellen kohta koettaa aeka uus. anha joutaa kierätykseen tae tuhottavaksi.
***
KOMIJAT on ovet taivaassa. Pietari vahtaa portilla kuka on kelevollinen kuhunki loppusijotuspaekkaan. Moni pyrkii sinne paremmalle puolelle. Vaekka seon kyllä aevan turhaa. Kaekki tutut on siellä lämpimällä puolelle. Lämpö ei luita riko.
***
TUOSTA ulos siitä sisään siitä mun matkani pitää. Näen kesällä seon hyvä seki muistaa, ettei mikkää oo itestään selevää. Jos ei oo helle voe olla hallanvaara. Kaikuvat kellot ja elämänvirralla käy kolea kuolemantuuli. Vain huuli pyöreänä katson miten mahdoton mahtuu olemattomaan.
***
KEVEÄ kesätuuli lymyilee pajukossa.Kissat  muuttunut siemeniksi. Eikä maaliskuu palaa. Pajupillejä kasvaa joka oksasta. Tarvitsee vaan ottajaa.
***
PAJUPILLIT soittaa laulujaan ja särähtäen kitarasta kielet katkeaa. Lääkäri reissu. Sielläki jää kielestä kiinni. Puhelijas lekuri. Jos nuolasee jäestä raotaa niin kieli jääpi kiinni. Ei vienyt kissa kieltä . Nyt suu on lukossa ja turpa tukossa.