HEVOSELLA.
***
SUNNUNTAEaamu! Nyt on jo aika herätä ja sitova turvaliinat tukevasti ja tie johtaa mielikuvitusmatkalle jossa voi eteen tulla mitä vaaaan mielenkiintosta. Minulla eväänä päreitä kainalossa ja repussa leipää ja piimää vaan.
***
REISSUUN..kun meinaa on paras mutkanen tie. Mutkasta tietä pääsee äkkijä näkymättömiin. Poes silimistä - poes mielestä. Jäläkeen jääneet saattaa ajjaa ohitte, josson värkissä varraa - ja lompsassa kahisevaa!
***
HEVOSELLA tietenki pääsee - jos on! Ja jos ei oon niin aotolla. Aotoon tae vastaavaan verraten palijoki suurempi mahollisuus on isompi. Hevosija pellin alus täönnä eikä piehtaroe, paetti jos antaa mennä läpi helijät ilimat! Pari volttia kerien!
***
SEONKI kova sana kun pyöräöttää kaarasa nokan kaotta muutaman kerran volttija. Hyvä jos huoku säelyy. Paha jos eijoo vakkuutusta. Seon kaara melekolaella entinen ja huommenna vekseli lankijjaa! Koskeaki voi jos sattuu arkaan paikkaan.
***
KYLLÄ se koettelee, kohta pimijäen tultua monenki maksukykyä, jos itte ratissa toheloe ja maksuvalamius voe säekähtää kertalaakista.
***
PANKIN rukkoushuoneeseen polku johtaa jossa kohttaa ankaran pankinjohtajan joka ei anna armon käyvä oekeuvesta vaan vaatii jokkaesen killinkin minkä vipannu oot - korkoineen takasi.
***
ITKU ei aota markkinoella. Naoru sen sijjaan , luulen, takkuuvarmasti. Piipaa-auto saapuu sirreenit soijen ja siirtää nopijasti hohotelijan turvasäelöön - pyörijjään koppiin. Siellä sitä varmaan saa hihkasta kahenperseen voemalla.
***
Tämmei oo hymypoekaen maa. Tämmön raakaa lihhaa syövijen tosi miesten maa. Täällä ei hymyllä hurmata, vaan tarvitaan hauvista ja ärijää luonneta. Oon käsittäny. Pitäneekö paekkasa? Ei kai sillä suurta merkitystä. - Tae sitte on? Nyt puhkesi kumi. Kenelläon purukumia??????