PESUJA.
***
Käsienpesun ohessa se rahanpesu on korkijassa kurssissa. Rikkaat miehet kantaa säkkikaupalla likasta rahhaa sinne suuriin pesukonneisiin. Huhu kertoo että puhasta on tullu, siinä samassa on puhistunneet myös pyykkärit. Persetaskussa ei oo mittää ja lompsaki huutaa tyhyjyyttään. Puhas raha on tietenki hykijeeninen ja neotraali, jota näppärät sijottaa - vessapaperiin. Puhas ja valakija paperi raohotttaa mieltä ja antaa immuniteetin taoteja vastaan.
***
Vaen mitäpä se tämä minä kannan semmosija huolija jokka ei mulle kuulu pisaranvertaa. Lähinnä kiinnostaa tuo oma lompakko, että missä kunnossa siellä setelistö makkaa vae tekeväkkö tuunia?
**
. No, elä se mittää! Aokasin lompsan hyvässä uskossa ja luotin että valuuttavaranto on reilassa. Mutta kun aokasin lompakon ällistyin ja hämmästyin. Ne pari viitosen setelijä oli aevan surkijassa kunnossa. Jopa home tuoksahti sieraimiin ja näköhavainto tojisti, että ny oli syytä huoleen.
***
Vae ei hätijä mitijä. Sopivasti eilen tuli hankittua uusi aotomaattipesukone. En siinä kauaa äplistelly kun päässä kitteyty ajatus rahanpesusta, noin pienimuotoisena, suuren maailmantyyliin. Kopistin setelit konneeseen ja reiluna poekana panin lompsanki sammaan kohteeseen. Puluverija panin riskisti lokeroon toevojen että se räjäyttää lijan poes. . Huuhteluaeneella varmistin pehemosen lopputuloksen. Ja eiku mylly pyöriin. Ohojelmaksi laeton valakopyykkiohojelman, eipähän kukkaa pääse väettämään rahhaa likaseksi - eikä lompsaa-
***
Voen vakkuuttaa että puhasta tuli. Pari vitivalakijaa paperilappuva noukin konneesta ja lompakkokin oli tuoksuvan puhas. Kyllä ny passaa elvistellä puhtaan kaolan kanssa ja ylypeillen näötellä puhasta rahhaa. Juoksujalakaa kiirehin markettiin ja sijotin puhtaat rahat vessapaperiin. Maalima pelastuu kun pyssyy perä puhtaana .