Vielä perruutan menneeseeen. Oli puhe sukupuolileikkelystä. Iisi hommahan se. Pätkä muoviletkuu ja hana päähän - sen letkun.
***
 Veihtijä tuossa muuntaotumisessa ei käötetä. Korkeintaan teippijä ja sinitarraa. Eiköön tuo joulunaeka säelyne niilläki se pijätyskyky. Ja heleppoko on käyvvä hanasta laskemassa suuriki lasti. Naenen äijän veronen? Viisaampi vaen.
***
Meinaako joku väheksyvä viisaehenmiesten duunia. Se on jumalaota ylös lähetetty........Ja tain tähteet. Vaen miten se meni? Vaen tuliko? Seon niin vaekijaa havannoija verkkasta siirtymää.
***
 Jalakamies ei pitkälle pötki - aenakaa äkkijä. Täkkijä voe jatkaa jos varpaat palelee. Valelee voilla sijan läskijä niin yty yltyy kunnes kyltyy. Eikä taivaalla pilvijä näy!
***
Musta tuntuu että mustajoulu on käöpänen jutska. Ei niin pahasti lipsu eikä kukkaa jiä hankeen makaamaan.Vaen asijoeta  ei pijä katella mustavalakosten lasien läpi. Satteenkaari on hyvä. On kotiväen mieluinen väri.
***
En silti käy takaamaan. Ei sitä tiijä kuinka käö ja minkä vuoksi. Mutta onko välii...Seikkailuhenki elää. Tulkoon lunta tupaan, jos ei oo musta joulu, kuraa ei kumminkaan.
***
Neon nämä joulukiireet paras makkoella ennakkoon. Sehän niinku reenaosta pitkiin pyhhiin. Kylet kestää eikä tuu makkuuhaavoja. Eikä muitakaa haavoja kun pittää oven reikelissä. Ei kukkaa ala puukkohippasta pellaan. Jaa - mitäs minä saninkaan? Heko - en mittää. Notkistin vain nivelijä. Löpinälukku kiinni Ploms! Moe!-O-‎12.‎11.‎2014