KUUTAMOLLA
***
Helvetti mitäs nyt syödään. Pieni suu onnistui haukkaamaan suuren palan jota ei oteta häneltä pois. Riemuitkoo taivas, iloitkoon maa kun, taivas aukeaa. ja jokainen saa! Tosin se on toiselta pois minkä kolmas ahmii.
***
Televerkot heitetty joissa rimpuilee iso kala . Päivä vedetty maalle ja vasta silmät näkyy. Pietarin kalansaalis antaa leipää kansalle joka vaeltaa eksyksissä. Valoa ei näkyvissä . Synkkä pimeys kompuroi  eikä muista eilistä.
***
Kompassit hukassa ja onni oikein ja naiset nurin kumottuna veneet selässä ja puukko lahkeessa. koura puntarissa. Luoja armahtakoon pahantekijät jotka eivät tiedä mitä tekevät.
***
Vielä se kosto kourii ja rutto rupijaa. Ketunhäntä kainalossa kirmaa naapurin täti. Setä vei kuteet ja mirri naukuu kylmissään. Naapurissa meininki menoillaa ja balalaikat soi ja voi sitä joka väärin soittaa!
***
Kelmeänä nousee kuu, eikä lämmitä kylmää sielua.Hohde lainattu auringolta. Kalsea kuu kumottaa peilin lailla. Kuuhullulla on parhat hetket.
***
Heikkona katsoo avuton ylitsepääsemätöntä. Parempi luovuttaa, kuin todeta tosi asia. Maailma juhlii voittajia, mutta ynnä muut korjaa katkeran hedelmän.