Ruvisleivällä on meleko hankallaa tyyvyttää seksuvaalista näläkää. Vaen onko se näläkää, paremminki kiimaa.  Sepä mielikuva ei palijo mahan kurinnaan auta. Vaen auttaako.

***

Ehän minä tiijä kun en oo paekkakuntallaenen. Varmaanki seksi korreloe nälän kaa. Tuntus! Neon elämää suurempija asijoeta ja jokkaesella on oma makusa. No, ei ehkä vasemmalla? Siellähän ollaan kaekkeen tyytymättömiä.

***

Kyllä seon tuo tyytymättömijen tyyvyttäminen mahoton tehtävä. Kellä tekkee mieli seksii -  kuka leipäjonossa kärvöttää. Suattaapa olla semmossiiki joella on rahhoo liijan nirkosesti. Suatana kuka nuo kaekki tyyvyttää, aenakkaa pysyvästi?

***

Tyytymättömyys on toesaalta hyväki asija. Jos on tyytymätön niin sitä voe koettaa kohentaa olojaan. Sitte se on paha jos lipsahtaa ahaneuven puolelle sillon tyytymättömyys ruokkii ihtijään.

***

- Mulle kaekki huutaa ahanas suu ja käjet kaohoo tavarata vaekka muijen käsistä! Semmostahan nykyvään tappaa joka puolella. Ja eikö tuo vaen hullummaksi tuosta menne. tahikka tulle.

***

 Meeppä ja tiijä? Tietystikkää ei oo pakko jossei taho! Tahonvoemalla voe siirtää vurija - aenakin takin. Vuoret väestyköön ja kukkujat horijukoon - mutta aamuun on vielä aikaa. Kirkastuva aamu kaiken muuttaa voi. No, sen näkkee!

Ei helekatti. Ny ei tarina kohtaa sormenpäetä. Paras kokkeilla huomenna uuvestaan. -O-‎20.9.2014