...on kuulema kauheeta tungosta noissa lääkäripäivystyksissä. Nokka vuotaen saa odottaa tuntikausia, että pääsee kuulemaan lääkäriltä: Lentsuhan sinussa on lepäilehän ja juo kuummaa!

Heh, eikö tuota itekkin ossaa älytä sevvertaa?  Siellähän päivystyksessä kun oottelee, pärskivien immeisten seassa se varmasti lunssa iskee jos ei ennestään ole.

Nythän tuo oli lehdessä, että voi jopa kuumeilla 5päivää, ennen kuin lähtee poppamiehen puheille. Joillakin kun se antipijootti on heti mielessä jos aivastuttaa. Sitä kuulemma pittää saaha, kertoo lekurit. Heh, vaikka se ei kuulema viruksiin tepsikään?

Jotkuthan rehvastelee että otimpa piikin lunssaa vastaan, niin eipä ole iskenyt????Heko, olisisko iskenyt ilman piikkiäkään. Taitaa olla niillä piikeillä vaan sellanen lunssanpelkoa lievittävä vaikutus? Meikkä ei ole koskaan lunssapiikkijä ottanu, eikä ota. Kuolee sitä aikanaan muutenkin.

Niin on paljon turhaa lääkitystä ja vouhkaamista vaivojensa kanssa, mutta itekuki taaplaa tyylillään.

Huoliatta ajankohasta, nii sattaa vettä +4 näöttää tikitaali. Joko tuo ihan lämpimijä alakaa pijella. Näkkyypä! Helepolla  meni tämä talavi, vaekka voe se vielä lunta antaa, No otetaan mitä annetaan,

Lunssatonta viikonvaihdetta, toivoo -O-8.3.2014