...ne keksii kaekenlaesta joutavata. Niinku tämäki risupaketti. Näkkee ettei herrat oo mettähommissa olleet kun moesen perässä hönkyvät. Muka pelastettaan maalimmaa. Sillei oo välijä mitä maksaa.Tietennii sitte kun rahhaa työnnettään haarakepillä joutavaan. Voe joku pärijätä. Mutta kuka maksaa?

Luulen että seteleileinä polttamalla nuo rahat tuottaa enempi enerkijjaa kui hemmetin risut. Se ei oo niin mahoton kasa minkä tavan jätkä päivässä risuja kerrää. Lisäksi työ on raskasta ja vittumaesta.  Satojatuhansia maksava kone tekkee vähä enempi, mutta siihenki tarvii miestä.käöttään sitä konetta.Entä sitte kun kuskataan risukuormaa satoja kilometrejä. Jo vaan siinä mahtaa tulla hommalle katetta.No, ohan se kotmaista, muulla ei väliä-

Kyllä risunpoltto on kuin pohojattomalla sankolla vettä kantasi rapakosta toeseen. Hommaa siinä on mutta mitään tulosta ei synny. Ennen risut ja kannot jätettiin mehtään lahuamaan ravinteeksi uuvelle kasvulle. Nyt nämä saatanan ahneet haluvaa niistäkin hyödyn. Jota ei muuten tuu kuin tukieuroina, ja sehän on tietenkin jostakin tuottavammasta kohteesta poes.

Tämmöstä tuli tännään mieleen. Ite asijassa mulle se ja sama . Vaen pittää sitä jotahi märehtijä, että jotahi saa ruutun täöteeksi ja pääsijäesen pashaksi!. Vaen pärijäellään. -O-21.4.2014.