...sitä on maalimankirijat sekasi. Vae mikä se lie kun nukkuminenki on niin rankkaa, että hiki hölömöelee koko yön. Sitte kun herrää niin tuntuu väsy olevan entistäki vahavempi. On siinä töellä Väenämöenen kun saa raataa yötä ja päevää ja pyhhää ja arkee. Helekotti sehän voe pijan pukata sen herrojentauvin senpä pöönautin.. Lipposellahan seoli vissiin ressavaaliaekaan alullaan sehän huuteli hyvinki antaumuksell: BÖÖ. Sen loppuosan seon vissiin naottinu hilijasuuvessa?

Alakuperäseen teemaan palatakseni, niin on se ilimoja pijelly. Yöllä alin on ollu +20.5. Nyt on jo +23.5. Mihin kerkijääkää? Ukkostahan se jo luppaeli. Se voe olle melekosta ryskettä kunhan alakuun pääsee. Minkäpä tuolle mahtaa. Ja tartteeko mahtaakkaa. Luonto tekee minkä sen täytyy. Sillä ukkosellaki on jokin merkitys, vae onko se arvaamaton lisä? Luomishommeleissa sattuu monenlaesta. Toesinaan saattaa tulla suttaki.

Pittää lähtijä naottiin kesästä ja olemattomista kärpäsistä. Aika vähän ollu öttiäisiä ainaki näellä kunaella- Eläkää terveenä. Moe! -O-