MORO!
Taas on uusi aamu, mutta ruttiinija pukkaa. Joka päevä samanlaene. Onko välii jos se on kohtuu siejettävä. Oekijastaan on melekosen mukavata tämä hommeli. Joka aamu on eilistä valosampi. Pakkanenki on ihan kohtu lukemissa. Siperiassa luulisi olevan melekonen. Siinä se varmasti kusi kaarelle jäätyy? Mahtaapa siinä pikkukaverihhii suaha nuhhoo? Naesillahan se onnii varsinaenen onkelma. Pyllistellee niin jäätyy koko perse!
***
Heikosti on suunniteltu se puoli naesesta. Muutenhan ne ovattii meleko mukkiin meneviä. Varsinnii jokku. Mukissa polskutelevat kuin innokkaemmat uroksettii ja sitte on häijy katella kun naenen on aevan kanttuvei. Kun kaekki estot puttuu niin ohan se rietasta katottavaa.
***
Tietystihän tämä niin sanottu sivistys on immeisten ommaa keksintyä. Äetee on jo penskasta pittäen takonu päähän, Tuota et saa, etkä tuota, Näen taas pittää ja ennen kaekkija totella. Niimpä sitä ollaanki sitte jokkaenen erilaesija, joehin oma äeppä on iskeny puumerkkisä. Joehinki hyvinki ssuuret. Arvet näkkyy koko elämän ajan.
***
Tokihan se sitte tämmönen penskana säretty iskakin tekee suurta tuhoa lapsen kehitysvaiheissa. Jos onkin lempeä äiti niin isä saattaa olla yksi perkele. Näistähän saamme lukea päivittäin.
***
Eihän tietysti mikkää ole noen yksinkertasta. Toki voe olla yksilöllä synnynnäesijä vikakytkentojä tuolla piuhoissa. Ei sille mitään voi jos kokonaesuus ei toemi. Tai vaikka toimiiki, niin toimii väärällä tavalla.
***
Miten lie, olisikko kaikki onnellista ja toivottavaa että kaikki olisi aivan vapaata. No, opettaahan se eläinkin pentuaan. Ankarasti opettaakin. Emo se taitaa olla eläinpuolellakin se opettaja. Urokset vähän välittää miten jälkikasvu käyttäytyy? Uros vain panee...haisemaan!