...saaneet taas höpsötyshuumetta kitusiisa.Avviisista luvin, ettäne itkivät turkistarhaoksen kamaluutta! Perkele! Luonnon mukasta käöttäötymistä? Mitä seon? Eihän immeinen itekää käyttäy luonnonmukasesti. Senhän pitäs rammuilla tuolla korpikuusissa ja syyvä raakaa lihhaa ja toukkija ja koppanoeta.
***
Pitäsköhän immeiseltä kieltää kaekki kehitys ja panostaa tosissaan sen takasin luontoon pallaamiseksi? Tulipa mieleen, jotta melekonen vitsi on tuo Toukohousu, tommonen muka on kansalaisten etujen asijalla. Immeinen haluaa lakkauttaa tuhansia työpaikkoja. Kovin sinisilimäsiä ovaaaaat perustelut.Kamalaa!
***
Kovasti hyvältä näytti eläinten olot siellä tarhassa. Ruoka passattiin ulottuville ja taattu elämisen ilo oli havaittavissa. Naurussa suin tyytyväisenä tuuheaturkkiset ketut elivät ilman pelkoa saaliiksi joutumisesta.
***
Ihan hyvältä ja siistiltä näytti homma. Täyvet pisteet yrittäjälle. Nuo piipertäjät ansatsee pitkän miinuksen ja nollan päälle. Helppoa se on rikkaijen rouvuien lätistä joutavia, kun ei oo tietua tojellisesta elämästä, jossa toemeentulo pittää repiä omasta selekänahasta on perin kunnioitettavaa hankkia itse se minkä toimeentullakseen tarttee. Kun se tapahtuu rehellisin ja kansakunnankakkua kasvattavin toimin se ansaitsee komean hatun noston ja kiitoksen!
***
Varmaan tuntuu tarhaajalla kuin olisi rikollinen joka raakasti hyövyntää eläintä. Herra isä. Ihminen on hyövyntänyt eläimiä vuosituhansia. Tojella härskisti ja säälittä. Tää maalima ny kumminki on niin kehittynyt, että toisen kuolo on toisen leipä. Peto tappaa luonnostaan se on selvä. Kai se immeinenkin on jonniillainen peto? Paetti piipertäjät - neon yksijä perkeleitä!
***
No, tämä tästä, noen hajahuomijoina.Elämä jatkuu ja toivottavasti myös tarhaajat saavat pitää ammattinsa. Ei kai hölmöilemään tartte alkaa tahallaan?