...vouhkaamista noila kaekenmaaliman terveöstuotteista. -  Kun vetaset tätä naamaan oot aenaki sata vuotta nuorempi. Kun syöt tätä jopa on elämä kuin juhulaa. Jos käötät tätä huomaat kuinka nyt vasta elämä alakaa. Kun teet näen kehosi on kuin  nuorukaesen jne.

Ja mitä sitä kissanpaskoo. Päenvastoen kaekkinaenen vouhotus varsinnii tuolla meikki puolella tekkee kokonaan päenvatasen vaekutuksen. Kun vanaha muori vettää ryppyset huulesa kirkuvalla värillä seon kamalan näköstä. Siihen ku vielä kirkuvaa värijä tukkaan ja muuta ehostusta. Huomaa kyllä että muorilla on epätoevonen ikä menossa.

En mie sitä, ettei näen saa tehä. Sitä vaen meinasin, että kyllä se tuo maenos on melekonen manipuloija.

Ruokapuolella taas sitä vasta vouhotettaanki. Välillä milloen mikäki on myrkkyvä ja välillä sitten sitä terveöstavaraa. Voe taevahan taatto kun siihen eorova uppovaa jos hyppevvää noehen pillin mukkaan. Siitä huolimatta ilta lähenee ja varijo vennyy. Kunnes Mustaaukko nielasee kokonaan, Siinei kemija auta eikä viisaus jeleppaa.

Paras linija seon vetasta läskijä naamariin ja pottuva ja tietysti paksusti voeta leivän päälle ja ruvisleipää. Sillä se ähky lähtee ja jaksaa pitemmänki rupijaman pällistellä. -O-20.4.2014