Etteikö puoluvepolitiikkaa. Kyllä Rinteen Anttiki naama levijänä änkyttää puuta ja heinää Näki kuinka teki hyvvää. Oma puoluve ei tuntunu ikkää mokailevan. Toverit on totista sakkia, Eivät usko vaekkä Gallupit näöttää kaohulukuja.

Kyllä ministerit toki  ovat hommasa teheneet. Vaen vaalit kun lähestyy pittää ommaa kassaa pöyhiä. Toki sitä pittää elämässä olla muutaki ku ruvisleipää. Kukapa ei halluis showmiehen  pöksyihin? Täh? Niillon vitsi herkässä ja sana hallussa. Sen on Stuppi hoksannu, vaekka vanhollisia ja vasureitä se jurppii.

Voekae se ollaa ninnii, vuan voe se olla toesellahhii laella. Tietennii moni voe tehä viäriä  johtopiätöksijä. Kae moni  virriilinä jätkänä luulloo että aena on seksi kysymmyksessä. Kananmunan syönnissäki. No, hällä välliä.

Ettäkö malijaa keihäskullalle. Jo vaen Ruuskanen on sen ansannu. Eikä oo totinen poeka!.
Että lissääkö? Jos tämän kerran! Herrajumala! Eihän meikkä konijammiinia juo ku maetuva. Ponua sen olla pittää ja pullon suusta. Maku on kohillaan ja sitte tietää millon loppuuu. Pikarista jos lipittää sitä aena luuloo jotta pullossa löytyy

Mitä tuohon marijastukseen tullee , niin hankale on marijoja poemija hanken alta. Suhteellisuuven tajua etes pikkusen. Että ny seon mettään mentävä jos meinaa...ja pystyy. Meikän seon istuttava toisen perseellä nuotijjoon. No, en minä niin marijosta perusta - lonnun ruokaa

Alakaa pätkijä ku ei muista mittää. No huomenna sekoilu jatkuu. Koeta kestää. -O-‎21.‎8.‎2014