...sepä alakaa olla ny sitte päevä pisimmillään. Muutama minnuutti yli 8 on se pysähyksen paekka. Sitte aletaan mennä jotostaan taas kohti pimijää. Voe surkeos. No eipä se kantsi lastata suruva puseroon. Pittää vaen kopolla kourin outtaa että se alakaa taas kirkastuva. Ootellessa se aeka kulluu. Seon niinku seoraava etappi. Se mennee tuo aeka puolen vuuen syklilä. Herrat vaen joutessaan saevat sen kuninkas ajatuksen, että kellonviisarija siirretään sinne ja tänne , sitäpä lyhyttä. Pelekkä kellon siirtely ei riitä.  Hermohan siinä kulluu kun alavariisa saa olla nykimässä etteen ja pakille. Herrat, joella on se valta ja voema kyykyttää kansaa eikä me maheta mittää. Päen persettähän se tosin menisikki jos jokkanen saes kohillaan päättää ajankulun. Oesi aena lauantae ja ryyppy päällä?

Niin ja niihän ne kertoo että seon Jussinaatto.  Aenaki täällä on meleko satteisen näköstä. Mihin päen kalistunnee. Näkkeepähän! Kuitenki on juhla ja juhannusilta sitte illalla. Monelle käö väärn . Seon parillekymmenelle taas exsotusmeininki. No, kuolema kuuluu elämään. Sittehän seon jopeloo kun läheltä riipasee!

Vaen pitemmittä pörinoetta toevotan vieraelle: Hyvvää Juhannusta.          Käökäähän vastaki.jos siltä tuntuu. Vaekka tää Vuodatus onki taas reistaillu, mutta kyllä se siitä! -O-