HITTOLAENEN!
***
Ehkä kansa kaekkivaltijas huokasi helpotuksesta, kun meikän päästökä ei näkyny aekataolun  mukaan? No, nukun pommiin ja puuro suupielistä valuen yritän saaha tappion takasi.
Huomenet kumminkin kaekki raskaotetut murheenlaaksossa kulkevat. Noukka pystyyn ja virnettä naamariin. Kevättä pukkaa ja laohkeita tuulia on ootettavissa.
***
Pääasijahan on että jotenki pysyy maaliman kartalla. Voep olla että joku jopa huomovvaa mistä ja mitä meikäläinen höpisee ?Korona etenee ja muut uhat lisäksi.
***
Katteuttahan ei ilimene täällä pohjosessa lainkaan Hesasta en mee takkuuseen. Mutta eiköön tuota itekuhi joskus haerahtuu siihenki syntiin?
***
Hyvähän sitä oes kölläellä kajehittavien listalla. Katteushan pitää oekijastaan ansaita. Se on enempi kuin papukaijamerkki. Vae eipäoo semmoseen asemaan lahajat riittäny. Mistä se tuommosta nakkasi, taetaa olla jäläkipolttua?
***
Tuota silimäpelijäkkää minnen tiijä. Jos sattuu paha silimä se suattaa olla maallisen vajelluksen päätepiste. Poppamiehet ja rullithan ne vilijellee sitä pahhaa silimää. Liekkö vaekija kasvattaa.
***
Joo, hurmokseenhan sitä pitäs hurahtee jos meinovvaa kielen pistee lakrattaan semmosta ettei itekkää taijjuu. Hyppijä hulluna pitkin penkkijä ja menettee lopuksi ajantaju ja paskat housssuun. Siinä seonnnii henki liikenteessä ja Aotuuven Aaamu avvautumassa. Oiskohan näin?