Valtakunnassa kaekki hyvin, joten nyt on aikaa katella mitä tähtien välissä maenitaan. Ajattelukonneisto pyörimään. Voe olla että on katkoksia, mutta tehhään solomu. Tae pannaan liimaa!
***
Ehän minä tiijä kun en oo paekkakuntallaenen. Varmaanki kurijuus korreloe nälän kaa. Tuntus! Neon elämää suurempija asijoeta ja jokkaesella on oma makusa. No, ei ehkä vasemmalla? Siellähän ollaan kaekkeen tyytymättömiä.
***
Kyllä seon tuo tyytymättömijen tyyvyttäminen mahoton tehtävä. Kellä tekkee mieli seksii - kuka leipäjonossa kärvöttää. Suattaapa olla semmossiiki joella on rahhoo liijan nirkosesti. Suatana kuka nuo kaekki tyyvyttää, aenakkaa pysyvästi?
***
Tyytymättömyys on toesaalta hyväki asija. Jos on tyytymätön niin sitä voe koettaa kohentaa olojaan. Sitte se on paha jos lipsahtaa ahaneuven puolelle sillon tyytymättömyys ruokkii ihtijään.
***
- Mulle kaekki - huutaa ahanas suu ja käjet kaohoo tavarata vaekka muijen käsistä! Semmostahan nykyvään tappaa joka puolella. Ja eikö tuo vaen hullummaksi tuosta menne. tahikka tulle. Aenaki maamerkit on pahasti sinne päen vinksollaan.
***
Meeppä ja tiijä? Tietystikkää ei oo pakko mennä, jossei taho! Tahonvoemalla voe siirtää vuorija - aenakin takin. Vuoret väestyköön ja kukkujat horijukoon - mutta aamuun on vielä aikaa.
***
Ei helekatti. Ny ei tarina kohtaa sormenpäetä. Paras kokkeilla huomenna uuvestaan. Kertaos on oppimisen äetimuori. Siihen piittää toevo kiinnittää!