kukko on kiekassu ja aamupuurot paeskittu naamariin, ny on täös olo ja tarpeet tasallaan. Töllö höpäjää jatkuvasti tuosta homppelihommasta. Eikö saatana tuota löyvvy tärkijämpää puhheenaehetta. Tyhyjät tynnyrithän ne kolisee suurimmin ja tyhyjä pää kumajaa kun yksi harmaja aevosolu kirmaa ympyrää tuskissaan ja yrittää löytää kaverija. Se piittää tietty olla sammaa sukupuolta on niin komijaa homostella. Vaen siinäpähän. Mikähän hullutus noella lie seoraavana tapetilla. Joko alakanee puhistukset? Kaekki heterot pittää julistaa kastoroetavaksi, ettei luonto saastu  kun ihimissuku muka on perseestä!

Ei se mittää näetä homoaaltojahan on ollu ennenki. Sotomassa ja Gomorassahan oli päästy jo täyvellisyyteen. Vaen kehenosti kävi. Se voi Isokoura kahamasta vieläki kun raja ylittyy. Näenhän se on nähtävä?

Monemmoesta hihhulija ja huumehörhyvä sitä seilaa yhteiskunnan piikkiin. Kaekenmoenen pellaelu ja hupaelu on elämän tarkotus. Jos kunnon tuottavasta työstä puhutaan niin jopa löytyy syitä miksi ei huvita. Ylleesä on ylikoulutettu ko. hommeliin. Valtijon luukulta hajetaan rahnaa joella voi - ostaa huumetta! Ja elämä on reilassa.

Kuitenki on noeta jämäköetä bisnismiehijä jokka pannee raan poekimaan ja köyhäkin saa kahvija juuakseen. Kuinka kauan homma pyörii kun perusteelisija jarrumiehijä roekkuu käsijarrussa. Sehän on vaarallista jarruttaa vaohissa. Hyvä kumminki kun on tolokku mies pelin ohjaimissa. Kattaenen on varsinaenen taituri kun saa noin kirjavan porukan vakuuttuneeksi rankoistakin ratkaisuista. Oppositijo varsinkin on kateellinen ja yrittää kaikki konstinsa saahakseen kaikki rattaat pysähtyyn. No, sehän on niijen duuni. Oma lehemä on ojassa selällään, mutta pelastajaa ei näö. Taitaa oppositio olla yhä syvemmällä suossa - näyttää!

Kirijavaa tapahtummaa on lähiviikkoina ooteltavissa. Hallitus kuitenkin pysynee. Oppositijo on ihan hampaaton. Vanhoja fraaseja roiskitaan ympäriinsä ja hyvvää luvataan - rahat ovat kumminkin hukassa. Suu puhuu utopijoita eikä kukaan pane vastuuseen. Hallituksella on aina tosi kysymyksessä. Noo, katotaan miten maa makaa vai nostaako päätään. Kolomenviikon kuluessa se nähhään.

Sää on saanu nyt suorastaan katasrofin luonteen. Kamalaa. Ovat metejorologit laskeneet, että pakkanen on tulossa?  Siitä jaksetaan ny hupattaa monella kanavalla. Pakkastahan ruukaa olla talavella, ei se sen suurempaa mekkalaa tarvii. -10.6 näyttää mittari Kempeleessä: Mitä sitte?Aurinko paistaa komijasti. Kirkas valoilmiö näkyy itäisellä taivaalla. Sitä hirmupakkasta ootellen katellaan! -O-