PALLAAKO?
***
No, pallaa varmaanni- Seo hetkenhurma rutikuivassa maesemassa…. Jos ruotasee tikkuva rasijan kylykeen niin Herra auttakoon, että me kosteat olisimme ja saisimme armon oikeuden tilalle, sillä kirjoitettu on, että kaikkea paskaa tehhään jota ei lumivalakijaksi saa ees ihmeijentekijä. Maalari toki saa jos maalia löytyy.
****
Oi sinä suuri ja mahtava, pese minut puhtaaksi jotta saisin sitte kun aeka tullee nousta kärryille ja matkustaa sinne viimeselle rannalle jossa laevat huutelloo kuopijjoon kuopijjoon!!!!!!Ja pelasta minut savolaesten metkuilta
***
Vetasin tuossa aamunavvaoksen. Komijastihan tuo aokes. Yritin mukkaan haalata vanahempaa ja uuvempaa lekentaa. En tiijä tajusiko tuota lukija, vaen ei se mittää. En minäkää!
***
Uskonvarassahan se taevasossuus killuu. Minkälaeset lie kantimet. Ne köyvvet saattaa katketa ja taevas puota niskaan.
Moni muuki touhu vaatii uskuva ja toesinaan ihime tapahtuuki, että vahava usko siirtää vaekka vuorija. Varsinki jos palakkaa muutaman pillarin työnnättään vuorta toeseen ulottuvuuteen. Jos ei siirry seon uskonpuutetta. Onko hommassa mieltä? No, mssäpä tuota lienee?
***
Näen kae se on nähtävä? Kumminki aena voe heittää ommaa visijuva sekkaan. Tiijä sitte tulleeko sopasta liianki vahavaa. Mikä nämä tiennee, Kuhan jottae pannee eholle! Uskonvahavistusta vvoekin treenata lukemalla näetä mun tarinoeta! Joka näetä uskoo, ei eppäele mittää!!!!