PARASTA lauantaita. Tässä ohimennen sipastaan tasaseksi keväpäevä ja ihimetellään eilistä. Sehän oli pimennys päivä onneksi kuu ei jääny siihen  etteen pitempään haitoksi!
***
LIEVENTÄVÄ asianhaaraa on liitetty haaraliikkeeseen. Haaraliike vaatii notkeutta tai liikemiestaitoa. Peräti aitoa tunnelmaa ja monenlaista kannanottoa. Suuret setelit vaihtaa lompakkoa ja kolikot kilisee maailman pahuutta! Rikkaat paheksuu köyhän riemua!
***
 KANNANOTTO on vaikeaa jos on Norjanlipposet. Tiijä millaset Norjan lipposet on. Onko niissä kantaa laisinkaan, mutta olettaa sopii, jos ei ole ahasta. Rahasta liikkuu raskaskin perse, ilman penkkiä. Verta pakkiin huutaa teurastaja eikä armoa tunne. Tarmo paikalla panee haisemaan.
***
 VAIKEAKSI menee tää homma. Nukuttaakin !! Päiväunia nähden seilaan tämän päivän iltaan. Kurkku karhejana. Pistin vaseliiniä rokkatorveen. Vaseliini oli myrkkyä. Kurkku on nyt liukas mutta karkea. Pitää hyvin vaikka reilummasti karijasee. Ja sitten paranoo kun tullee käännekohta. Tietysti pittää olla otollinen otatus.
***
HAMPAAT helisee menneitä loistonpäiviään. Juuret vain irvistää huomisen kauheudelle. Tympeäntuntoista on pistää fluoria suuhun kun puuhun nousee moni perse eellä. Veellä on pesty monet poijat puhtaaksi ja kaikkialla on paniikki päällä. Sillä totisesti, totisesti totuus paljastuu eikä se ole mitään lapsen kateltavaa.
***
TUULI vinkuu ja moni hinkuu kissaa pöyvälle. Kissa rukka. Sukkamehulla käynnistyy ankea perhe-elämä. Vahva aromi antaa syitä ja seurauksia, eikä sille loppua näy.  Ulkoruokinta antaa väriä poskiin ja syksy saa. Mutta pystyykö? Asian näin ollessa autuampaa on ottaa kuin antaa, sillä katso tilisi ei kestä antamista - eikä panoihin ole varaa
***
PITEMMITTÄ pölinöetta aamu on avattu. Helppo homma. Sanainen arkku oli unohtunut auki ja huitsin nevadaan on häipyneet sanat jotka  tarpeen nyt olisi. Ilman sanoja ajatus pätkii, eikä löyvä kohettaan.Näin on käynyt kohta valmista. Sahti sanansa sanoo! MOI!  -O- ‎‎21.‎3.‎2015