...pukkaa taas maisemaan, luppaa töllön sateentekijät.  Eilen oli jo melko mukavaajo.. Tosin vesikuurokin tuossa aamulla ripsaotti mukavan kasteen. Joka heinähommija tekee saa harmaata taas muutaman karvan jos oli kuivaa luokoa levillään.

No, eipä sitä nykysin enää juur heinää tehhä. Ei ainakaan seivästetä. Se olikin helteisenä päivänä kovaa duunia. Mutta eipä tiennyt paremmasta niin ei sitä kaivannutkaan. Lukematon määrä niitä seiväsukkoja tuli aikanaan värvättyä. Aika aikaa kutakin. Pässin viisautta tuohon vähän sitteerasin.

Nythän niillä on pelit ja vehkeet. Tilat alkaa olla suuria ja pitkälle koneellistettuja. Pitää olla monitaitoinen mies joka matkassa pysyy. Tarvitaan rahaa (velkaa) ja terveyttä, että homma pyörii. Sillä työmäärällä jollakin muulla alalla olisi miljonääri. Toki hommalla on puolesa vappaus päättää mitä tänään tekisi!

Tosiaan mökkiromantiikka on muuttunut kesämökkiromantiikaksi. Enen joka mökissä oli muutama kanttura ainakin oman perheiden tarpeisiin. Kaupasta ei ostettu kuin sokeri ja suola ja Kahvi tietty.

Joo, se oli sitä aikaa. Ihmettelen että joku kaipaa niitä pirunaikoja takaisin. Nälkää kurjuutta ja raatamista. Kovat oli ajat mutta kova sillon oli pojat, nyt homman hoitaa koneet ja ropotit. Hyvä niin, jospa sapuskaa on vastajin nokan alle. -O- 2.7.2014