Eiköön tässä  lie itekki vanahhaa mallija, että tuskin  varaossii hyllystä löytee. Hyvähän tuo on kuitenki että teorastamot myö halavalla nivellii ja ja muuta luukomponetteja.
***
Aevojahan ei taija löytyvä. Vaen niitähän eijoo meikällä olluna tähänkää asti. Ei ossaes kuitenkaa käöttee. Ja hyvin on menny! Mitä joskus virran puutetta, vaen sikijä yöuni lattaa akkua aeka riskisti. Tarasti kun aattelee kaninaevot saattas olla maenijo juttu? Oes arpeetija unettomina öenä.
***
Tässä voe olla aevan huoleton kyllä kunnossapito toemmii. Maksaahan se. Vaen ei haittaa kun saa halavalla. Maksa varsinki maksaa, mutta jos ryypynvälit värkkää pitemmäksi niin eiköhän se pelitä.
***
Kylläkae hyväosasella on kaekki naotinnot naotittavana. Katteoksissaaan moni meinovvaa väheksyvä Naapurisa naotintoja. Ei kantsi olla moksiskaa. Naoti ja anna roppasi naottija. Elä kumminkaa velaksi!
***
Joo, vae sehän on semmosta että ite kullaki se toesinaan vastustaa, mutta joskus paestaa päivä siihen risukassaanki. Joten eikö tuo oo ölövinä kateltava ja ellää tätä päevää ja enakoija sitä huommisen onnenpotkua. Sitäpä Lottovoettua! Tosin ensin kae pitäs alottaa lottaaminen.
***
Joo - vae ei kae näen pyhäaamuna kantsi kovin pitkään lorsata. Vettä tullee ku aesaa - vaen annetaan tulla. Kuhan ei vaen jäähän sitte kiskase. Seon huono yhistelemä, kalijut kesärenkaat ja jäätikkökeli. Pallaellaan kun käyvään kääntymässä!-O-‎19.‎10.‎2014