SÄHKÖ...
... on nykypäevänä kova sana. Kaeken maaliman väkkärrää on pyörimässä joka notkossa ja saarelmassa. Mihin semmosen sähkömäärän kaa joutuu kun sitä ei pysty pakkaseenkaa säelömään. Pittää keksijä uutta innovaatijuva lisäkulutukseen. Visijoen tässä muutamija kohteita joessa helepotettaan raskaeta - hikkoelemmaan panevija toemintoja. Näen ollen kalliit sijotukset ei mene ketuille.
***
Kuntoeluhan seon sellanen elämisenala, että siinä roppa tippuu ja hiki virtaa. Näen ollen siihen pittää saaha helepotusta ja mielekkyyttä hommeliin. Sähköhän siihen on hyvä ratkasu. Kuinka monta hikipisaraa onkaa vuojatettu puntin nostossa tae muuten salilla reohatessa. Vaekka tonni nousee, nappia paenaen. Kuntopyörään vaen sähkömoottori joka pyörittää polokimija suurimmalla vastuksella. Energijjaa kulluu, eikä kroppa rasitu. Homma saa aevan uusija ulottuvuuksija. Sohovaperunaki vääntäötyy salille. Varsinki jos keksitään erilaesija houkuttimija, kuten kalijaa ja makkarraa!
***
Kuntosalin sähköestys on myös niitä etukeolan toemija jossa helepotettaan taakan alle nääntyvää ihimispolosta. Pienellä innovaatiolla kaeki vevot ja nostot sekä työnnöt voijaan sähköstää. Siihempä loppuu kuin leikaten rasitusvammat, kun sähkö duunaa ja kuntoelija ihastellen kattoo mittarista kun energijjaa kulluu. Lääkärit saa hakkeutuva toesiin hommiin ja arvaoskeskus saa naolata lauvvat akkunoehin.
***
Kuntosalejahan on joka kylällä toesissa montaki. Äkkijä siinä muutama ydinvoemalan tuotot hupenee. Tuuliväkkärän tehot ei riitä lähtemään. Kyllä saa viherijat ajatella toesenki kerran, ennen kuin alakavat vastustaa ilimi selevää kestävvää kehitystä. Ne nuo vaekijatki asijat on aeka yksinkertasija, kun vaen oekein silmin katellaan.