...sammaa, tänäki aamuna. Meinaan, että päevää pittää alotella totutulla tyylillä. Voisko noita jo sanoa aamurutiineiksi. En minä mitenkää rutise, mutta tästä aamurytmistä on tullut tapa. Seon melekeen kun liimattu takaraevoon - mitä seoraavaksi.Ensin aamulla kun konkoelee tolopilleen, pittää poeketa helepotushuoneessa. Sitte vaen lattaamaan moccamasterija ja puurokattilaa tulille.

Sehän on nykyvään iisi homma tuo kaurapuuron keitto. Muutama minnuutti ja puuro on valamista. Ei muutakun marijaa silimäksi ja alamäkkeen. Kahavit päälle ja sitte voeki istahtaa sorvin ääreen. Sitte keksimään jottae puuta heinää!

No, nämä mun jutut on niin yksinkertasia, että nää hallittee vaekka silimät ummessa. Tosin en mittää sokkokirijotusta ossaa. Kyllä on tarkon katottava mikä nappula on kullonki vuorossa, siitä huolimatta ihimeesti tullee virhelyöntejä. Se varmaan tämä näppäemistö sekottaa? Hehhee. Vae liekö saakeli sitä lukihäerijjöö kun ei huomaa aena virhekirijaemija.

Kyllä seki on ihimetyksenaehe kuinka jokku kirijottaa sokkona helevetin joutuin. Ei kae niillä liene hommassa aevot mukana. se vaen ajatus valluu sormenpäestä järijelliseksi tekstiksi. On ne nuo naeset taetavia. Tuskin miehilla aevokapasiteetti riittää. Tae en tiijä.No, hyvä kun jottae tajuttavvaa saa aekaseksi.

Ei vielä Ruski höökiny vaekka illalla pelotteli, että 5 aekana aapulla alakaa paokkummaan. Kamalaa! Eikö saatana nuo sotahullut ikkää lopu. Seon vaen kateltava kuin käö! Moecca! -O- 4.3.2014