ORGIJAT
***
KEHENONLAESESTI tässon yö nukuttu. Kesäyö ¨valosuus ei nukkumista oo häirinny. Kolotus kylläki, vaen sehän on fakta, vanhat luut kitisee - kuivuuttaanko? Kello näöttää 3.33 pyhäaamua. Nukkuma-aeka? Sanoppa muuta! Vaen halujen mukkaan ei nukuta.  Näenollen paree jotae touhuta.  
***
KAURAPUUROSSA asuu totuus ja elämä. Kaurapuurossa kuulevan siemen. Puuronsilmästä katsoo ymmärtävän katse. Hassuna henkailee henkari ja palttoo on unesta tehty. Turkki huokaa minkkien elämän tuskaa ja ketut kanalassa viettää verijuhlaa. Piipertäjä tuhlaa aikaansa turhuuteen ja se on tarhurilta poes!
***
NAAPURI suulissa orgiat kamalat. Trenki panee parastaan. Heiniä seipäässä ja piika ottaa onnettoman alas. Suuret kellot moikaa kristityn syntejä. Maa rouvvassa makaa ja Saharassa on polttavaa hiekkaa. Ikuinen routa ihmisen sielussa sula ei koskaan. Roskaan hukkuu ihmiskunta enemmin kuin arvaakaan. Muovi on ikuinen ja riekaleet lepattaa ivallista nauruaan.
***
TYHJIKSI jää pirun konstit ja saatana tuntee täyttymyksen kun köyhä sortuu rikosten teille, mitäs meille! Henki ahtaalla kuollut sielu vaeltaa pimijässä ja toistaa lakkaamatta BÖÖ! Tarkemmin katsottuna se on Lipponen. Kesäkenkää ei talvella parane asetella koipeen. Kylmänvihat katkaiseen hennon oraan. Kylmässä kuolee kuumatkin tunteet.
***
ELÄMÄ ON Zitä yhtä ja samaa. Ei kirkastu päivä ei kumota yö. Paksut pilvet peittää lapsuuden leikkipaikat. Keitän saikat, kyllä lähtee ennen kuin palaa, paitsi jos salaa tekee temput, eikä voi mitään kun luonto ajaa tikanpoikaa puuhun. suuhun joku tunkee varpaat ja jalkasieni maistuu limanuljaskalta! Siitä huolimatta rukoilkaamme, että helteet tulisi. Sehän on simulointia tulevaan, eikä keisarilla oo vaatteet haittana. JOko on aamu?