SÄÄTÖJÄ.
***
Huomenta! Parasta Äitienpäivää Äiteille <3 Ilmastonmuutos etenee. Poesa on talavenvaltall Hellerajaki ylitetty Ilomantsissa.
Talavitehas hilijennee?   Kesätuulet hivelee poskija ja Ukkonen pannee ranttaliksi. Koko kesä peleko persiissä, että sattuuko kohille..
***
Vae ei tässä hättää.  Aena uusi päevä selätettäänkuin häävimpiki. Hummeeti haav eilee joutavia ja ylleinen rapistuminen tekkee myyräntyötään. Hätäjälin vielä sormi liikkuu ja sientä tekköö mieli. Jos muutamat seitikit imaseis saes viettää taas hurmaavan iltapäevän. Jos pieni kevennys sallitaan? Sille...
***
Yksi este tuossa on kuitennii. Ei kasva vielä sienet ees seitikit kärpässienistä puhumatta. Limanuljaska olisi kyllä eetvarttia. Tai sitte ei. Luomuravinto tekkee eetua - sanovat.
***
Omat neon sääntösä jokkaesella, mutta onneksi seon niitä ei tarvi julukisesti kuuluttaa. Saa tehä niinku itestä tuntuu, tae ei tehä mittää. Ellää omin ehtoen eikä oo oekeijen immeisten haettana.
***
Paloruiskulla persijjeen niin kuonat purkaotuu jos suun kaotta ruutaa homma luonnonmukasta.. Tullee puhasta ja halavalla. Lisäksi poestaa suollitukoksija ja vanahaa paskaa.
***
Tilata pitäs palokunta. Varmaan siinä mutkanenki suoli oekejjaa kun aokasee hanikkaa pikkusen. Tuommosta pukkas mieleen. Poltetta mahassa. Pittää koettaa veillä sammuttaa. Palataan!
***
Jäe sanomatta Silmussa sen salasuusl Se muhii ja kupla puhkijaa kun aika on täysi!Tämmöstä tännään!