Leipää kaikille ja silliä. Kuraveen sijalle korvenkyyneltä = pontikkaa! Kysymyksiä ilmassa. Vastaus omansa löytää, Tai lakastaan maton alle.
***
Vastaus hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Tarkkaa katsoen jäniksiä loikki arkana asemalle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Laskelmavirhe?
***
Lohen palaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöin nääs löin vetoa vielä sen verran , että kerran nousee idästä aurinko.
***
Kaamea kaamos leviää huoltemme yli. Ei sinne päivä paista ei kumota kuu. Vain käypi suu, josta ei tule loppua oleman. Pegasoksen rattailla keikkuu eiliset päivät ja kärryltä tippuvat enot veneisiin, jossa he eivät leposijaansa löydä. Koiraa räpiköidään yritetään pelastaa tarpeellinen- henki.
***
Merenelävät suolataan, että ne kauan säilyisi. Käärmettä tukitaan pyssyyn ja tykille annetaan ruokaa, Tulevaisuus olisi kirkossa kuulutettu ja hunnutettu olisi tiine morsian. Siunattu olkoon jatkuvuus ja huominen päivä!
***
Antakaa minulle vielä se hetki, että retki Oi te herrat loistoautoissanne antakaa liika köyhille että te armon saatte. Ei liiku kivi kiveltä eikä laineet lyö rantaan jos te syntiset olette.
****
Tarkastus kierros näyttää puutteita pesissä. Kattoja vuotaa ja räystäitä tippuu, mutta sankarit kestää suuretkin paineet ei haittaa vaikka laineet lyövät eilistä korvalle. Mutta olkaamme jäykät, että huominen päivä koittaa