KIIKISSÄ!
***
Yksiksesikö yskiskelet? Hyvä niin! On kuitenkin huomioitava että yskii hijjaan, että ei pärskeet leviä naapurin nokkaan. Hija tulisi olla turkinhija, että Turkkilaenen tupa koe sijansa saakoon! On kuitenkin varottava vanhaa turkkia, sillä joka vanahaan yskii voe koronakeppi pistää silimään. Tarvitaan käsitesiä ja mahotonta meteliä, että me hyviksi tulisimme ja olisimme omalla tasolla. Pois joutaa korska ja suuret suunnitelmat. Pieni on kaunista ja suurissa uuneissa palaa ikuinen tuli. Sammuttakaa tulet ettei märkä pala. Suuri kala... on merrassa. Piruko.. Piru sen tietää, mutta sietää olla kiitollinen vähästäänki.
***
KANA tuskin kuopii huomista päivää. Eilinen kavonnu. Etintäpartijot liikenteessä, ja minä vielä tässä. Voe suksentuohta ja mäöstimet varara ja hohtimet ja suunnaton moukari.Kerran vielä koettaa aika jolloin vasaraa ei tarvita eikä kirvestä. Kirvesmiehet on vaipuneet ikiuneen. Rauha heille!
***
PUSSIT heiluu, jos ei pysy paikallaan. Kassit täynnä kannetaan kotiin kaekenlaesta kammaa. Litissä alennusmyynti! Vessapaperit lopussa.
***
HIPIJÄ huononee ja rypyt syvennee. Ehtivat mukaan jos ei niitä jätä. Nou hätä, aena tullee seoraava, kun oottaa jaksaa. Mitä se maksaa? Se on taas kokonaan eri júttska. Paitti jos hätä on pahan näkönen. Voi olla että kukkuu käkönen ja munii. Toisen pesä lähempänä kuin pussin suu - juu - eikun munimaan. Ollaanko kiikissä`?