**********
Lähipäevinä tuskin tapahtuu mittää kummempija. Tietennii aeka kulluu niin kun se on kulunu vuosimilijoonija. Vaen aena sitä riittää.
***
Ennen sanottiin että pijettävä kulluu ja syötävä vähenee. Miten lie tuon ajan kanssa väheneekö se? Vae lieneekö loppumaton tuo päevijen määrä.
***
Taashan ne on ruvenneet höpisemmään maailiman lopusta. Kuulemma ufua ja muuta merkkijä on hoksattu!
***
Taetaa olla taas ropakantaa. Eikö niillä eri porukoella oo ollunna niitä viimesijä päeviä tämän tästä. Mutta pallo vaen kiertää ratallaan, ei oo vielä sivuraeteelle eksyny.
***
Menishän siinä monennii systeemit sekasi jos yhtäkkijä maalimanlopun tekaseisi. Annettanneeko mittää ennakko varotusta?
***
Oesi se tietenki hyvä jos sellanen tulisi, niin ei äkkiarvaamata. Sehän semmonen voesi käyvvä pumpun päälle. Ettei peräti tulis noutaja.
***
Kaetanen assii kae se joku maalimanloppu on meikän kannalta kahtoen. Saakutti eipä tämä niin rapijaa oo ollunna ikkää. Oesihan tuo mukavata sellastaki kokkeilla. Saes Pietarille kertuva siellä portilla, että komija oli pammaos.
***
Vaen mahtaa siinä Pietarilla mennä senssit sekasi kun taevaan illoon on yhtäkkijä pyrkimässä milijartitolokulla väkijä. Tuskin tuo lie semmosseen varraotunu?
***
Liekkö etes tietokonetta. Tilastoenti käsipelillä on hijasta ja testitki taevaskeleposuuvesta taetaa jumittaa. Ei jumalisti. En usko että Ylätuvan Isäntä sellaseen revohkaan vartavasten antaotuu. Kyllä se tajuvaa, että parempi on pyörittää pallua etelleen ja ottaa matkanpäättäneitä vastaan entisellä systeemillä.
***
Näötästää että paskapuhetta on maalimanloppu?