Kyllähän meikkä markinaalit täöttääki reilusti vaekka onki soukka poeka. Miten tuossa kävisi jos hyppäesin poes sieltä markinaalista ja oesin ku miehet? Ostasin kopan keskarrii ja menisin kylille pahhaa elämää pitämään. Ongellako lienen käöny? Kovasti nykkii vaen ei käö pyyvyksiin..

***

Monenniilaestahan sitton nähty. Vuan palijo on jiännä näkemmättäkki. Sehän seon ihimeistä suurin että vitun näkkee, sannoo isot pojat, ja naoraa päälle. Mikä siinä niin ihileellistä liennee?  Mulla seon sehhii ihime kokematta. Kato ujo mies sitä aena pimijässä. Heko, välillä rietasta - sitä nykyajan meininkijä.

***

Heleppohan seon, luukasan,  harrastaa tuollastaki urheilumuotuva kuin kaolakiikkuilua. Oksa kestää ja köysi. Kuollee tervennä? Toesta seon minulla. Mistä löytyy niin vahava oksa ja varsinnii köysi joka kestää tämmösen ukonraavon? Ei mistää. Katkijjaa ja loukkaa ihtesä kun putuvaa. Eikö tuo luomu oo tuossae asijassa kunnijassaan. Aekasa kun vuottaa niin jalaka koukistuu itestään potkaseen viimesen kerran.

***
 
Kyllä suatana tässä onnii niin syysmielellä, että kuvittellee olevasa joku suatanan västäräkki joka lentää lämpimään....Kanarijalla voesi laolaa titityytä nuotin vierestä joku ilolintu kaenalossa. Taekka hankkii Lampotsiinin ja siihen hemaseva senijoriitta viereen, Jo vaen seos jotaki ja rahhaa palasi vaen välijäkö sillä kun pelimerkit taskut täöttää. No uikkareissa aeka harvassa taskuja, Rahajemma on kassakaapissa.

***

 Tosi on, oesikkae siinäe puolesa jos toenenki. Varmaanni luonnonsaastuminen kyrvähtäsi lussanpuolelle. Nettisraoha pallaotusi suommeen ja Tärräötyslaetokset tulisi tarpeettomaksi. Pannaanpa mietintään !  Sitä tiijä jos vaekka kaekki totteotuu - seoraavalla kierroksella!-O-‎24.9.2014