Suorastaan raivostuttavan pottumaisella tavalla tehtiin tyhjäksi koko MK-rojekti! Ja syyteltiin kieroilusta ja salailusta, vaikka kaikki asiaanliittyvä on ollu näytillä Ja syyn varmaankin arvaatte? Tuomo oli kärähtänyt!!! Suuressa yllätystestissä Tuomon kusesta oli löytyny suuria määriä "himohäss" nimistä vahvistajaa. Aine vaikuttaa kestävyyteen ja iskunpituuteen. B-näyte oli otettu kielenalta josta oli saatu positiivisiä merkkejä kalansyönnistä?
Näin vaikeasti on asiat. Joutuu kysymään miten käy projektin jos Tuomo määrätään vaikkapa 2kk toimintakieltoon? Hurrit urkkii valppaana ja onpa norskitki jo käyneet tutkimassa mahdollisuuksia. Onneksi minulla on tuota Bussin asearsenaalia senverran jotta hurri pyörtyy ja norskilla tulee äitiä ikävä!
Tämä tiedotus minun oli pakko antaa näin median välityksellä, tiedotustilasuutta en ehtiny järjestään , jo asian arkaluontoisuuden vuoksi. Vain täällä siitä ei kuule muut kuin asiaan vihkiytyneet, tosi karpaasit.
Nyt viimeisen tiedotuksen mukaan tämä vastaava on kyrvähtänyt ja pahasti. Tuomo oli siellä korkiassa hotellissa , erehtynyt naisille leveilemään , jotta dopingissa löytyy, että eiköhän lähetä. Se akka oliki sattunut olemaan norski ja seoli ilmoittanut poliisille. Poliisi oli tehnyt ns, tupatarkastuksen ja oli löytäny laukun joka sisälsi valtavan määrän käytettyjä "himohässiä"sisältäneitä pusseja ja ruiskuja sekä suurenmäärän käyttämätöntä arsenaalia. Tuomo oli tietysti sanonu että en ole syyllinen!Oli sanonut ,että tuntematon lääkärintakkipäällä ollut jätkä oli materiaalin hälle tuonut. Hällä ei yhtää ollu tietoa laukun sisällöstä.
Poliisit oli nauraneet ,että tuntematon mies on heille kovin tuttu. joka jutussa siihen törmää. Poliisit oli lähestyneet käsirautojen kanssa Tuomoa, mutta epätoivon hetkellä ihmimisen aivot työskentelee korkeapaineella. Niin Tuomonkin (vaekka ei uskoisi?) Tuomo oli kääntynyt ja hypänny suuren ikkunaruutun läpi (katsonut toemintaelokuvia?) tuntemattomaan.
Kuten kerroin hotelli oli korkea, sekin kerros josta Tuomo hyppäsi, oli vallan seitsemästoista! Projektin kannalta katsottuna , asialla olisi voinut olla vakavat seuraukset. Kaikeksi onneksi siellä alhaalla oli hotellin uimaallas, ja sinne Tuomo sukelsi ja syvälle. ,,, Olotila ei kuitenkaa tuntunut hyvällä. Jo parin minuutin päästä piti nousta pintaan. Niin kuin huomataan nyt on Tuomo kusessa? (tutkimusten mukaan uimaaltaiden vedestä 55% on kusta, hyi, hyi jätkät, lirauttaa kyllä naisetkin.)
-jat.