MAALARIT
***
Kevät lymyää tulevissa päivissä. Suuri maalari duunissa. Suuri yleisö katsoo jännityksellä onko huomenna pouta. Työtaistelu maisemassa. Rikkurit paikalla. Homma hanskassa, väri väärä. Vihreetä kehiin!!!!!!!!!
***
Maalari lakossa, loistavia värejä maalaa luonto. Värivalinnat pielessä. Amatöörit pilaa valkean kankaan. Oi mikä tuska on papilla. Tekis mieli mutta ankarat säännöt estävät huvittelun , mutta kuvittelun sallii. Ja himosta punoittaa papin nenä.Silmät ristissä käsi käy ja vaikeaa on laukeamisen tuska. Kiitetty olkoon...
**
Sataa ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu eliitin sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä . Onko se järjenvalo joka on sammumassa. Tekoäly etsii markkinoita.
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen!
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin, mutta näkee vaan unikuvia eilisestä!