...,että se vaen päevä valakenee tänäki vuonna. Ehäntuota tiijä miten tästä etteenpäen, kun tämä vuos näöttää menevän nukkumalla. Mikä riettaan käpälä lieneekää maalannu unimaesemat niin vetäviksi että tietoseen maalimaan palasin tuossa seittemän  hapenilla. Tavallisesti se katteluttaa jo kuuven jäläkeen joko nousis puuron keittoon.

Skumppaako? Mitä sitä lyyti tyhyjää. Ei ollunna ees kalijaa. Muutama nakki ja sipsejä, siinä seoli viime vuuven viimenen voetelu. Itteni kaa naotittiin ja mukavata oli. Eokko nimittäen reissussa.  Tietenniihän seos voenu olla komijaa jos oes ollunna helemeilevvää pikarissa ja siihen räkäkänni päälle, vaen eipä se köyhä eläkeläenen löyvvä aamulla ihtijään jos semmoseen rietauteen erehtyy.

Jaa - Mitähän sitä tänä vuonna kehitäsi. Paskat - mittää. Kuhan ny jottae on sanovinnaan vaekkei puhu mittää. Vielä ku oppisi syömään, vaekkei söesi mittää. Voesi siinä tulla läskiille liukas lähtö? Seon muuten kumma juttu, vaekke eijoo syövinään mittää niin puntari punasta näöttää. Joo - tunnustan. Illallaki sipsejä. Johonki se kerrääntyy. Ettei vaen nahkan alle.

Ei kae se aota mitättömijä surra. Syö kun syötättää ja ottaa ryypit kun haluttaa, ei se palijo oo jos ihtijään pikkusen hemmottellee. Suklaaki on muuten meleko hyvvää ja TERVEELLISTÄ - sanoo viisaat.  Mikseipä me tuommosta ilosanomaa uskottasi. Aenaki suu tykkää kun nakkaa muutaman palasen kielenpäälle!

Eikae tässä kiihkijämpijä tännään. Pistellään taas vuojen kakku naamariin. Johan siitä pikkunen palanen on laijasta maesteltu. Hyvän makustahan tuo aenaki on. Ja varmaan riittävän iso, että riittää koko vuuelle! Se vaen pittää muistaa että kakusta vaan senverran kun tuntuu hyvältä. Huomisen annosta ei tänään saa syyä! Se saattaa tulla Kreikantaoti jos ahanehtii yli kohtuuven.

Näessä mietteisssä seon mukavata alakaa tuurit ja mäkiviikot. Välliin tirsaa vetelee niin a vot.-O- 1.1.2014