...jälleen oot raahaotunu keskuuteemme melekosella ryminällä. Tosin nyt oot ottanu mukkaasi aeka annoksen lämpyvä ja päevänpaestetta. Ylleesä liikut pohojosen pojan kanssa. Seon kalsija kaveri ja Esteriki sulla on völijyssä. Saattaa olla nykki. Oottaa vaen sopivaa välämää millon lirraottaa. Jussillahan on ylleesä mielessä savonkorijuu. Ja eihän tiikeri pilikuistaan. Monta raatuva Jussi on jo niittäny - jos lienee siittänytkin - Ei tietenkää raatoja vaen hehkeitä naesija. 9kk tuottaa tulosta joshomma meni putkeen.

Ylleesähän se kuolema korijaa, väsyneitä ja heikkoja, mutta Jussi korijaa raavaeta miehijä - joella vielä rinnassa tuoksuavat - nuorteat kukkaset on--- Tae usseihan se Jussi nykäsee Moranumpipäähän ja muuta ei tarvitakkaa. Sitä en oekein oo tajunnu mien se kuolema korijaa??? Helekutti eikö se paremmin riko?? Kone mennee rikki. Heittää kone pyörimasta. Saa siinä sitte remonttiReiskaa manata! Sen taijjuun että piru perrii!!! Sehän piru on semmonen vekkuli että se vie koko paskan luineen ja karvoneen. Saa käöttökeleposta matskua saonanlaoteille. No niin - lipsahti taas asiattomuuksiin.

Vae eikae siinä. Aokaskaa ne viimmesetki putellit. Seon sitte ryminätä kun piru perrii ja kuolema korijaa mitä korijattavva on. Uusi parempi elämä oottaa, silla kerrottu on Jussin jälkeenkin on elämätä ja suurta haasteita sovittaa  vaeekkei sovikkaa ja sekä muisteela kaverille vaekkei muistaskaa. Elämä on --- -O-