Sitä pittää vaan lähtiä uuvelle etapiille - viikonkestävälle.
Eipä erikoista ooteltavissa. Töllö tosin tuo vaihtekua, Ampumahiihin MM ja Formulatkin alkaa.Noööakeli jatkuu.
***
Pääasijahan on että jotenki pysyy maaliman kartalla. Voep olla että joku jopa huomovvaa missä mitä meikäläinen höpisee ?
***
Katteuttahan  ei ilimene täällä pohjosessa lainkaan Hesasta  en mee takkuuseen. Mutta eiköön tuota itekuhi joskus haerahtuu siihenki syntiin?
***
Hyvähän sitä oes kölläellä kajehittavien listalla. Katteushan pitää oekijastaan ansaita. Se on enempi kuin papukaijamerkki. Vae eipäoo semmoseen asemaanlahajat riittäny.
***
Minnen noista minnuuttivalsseista tiijä. Sekuntti jo joskus liikoo. Minnuutti vellijä oon joskus keittäny, ei oo rapijaa. Reilu kaorapuuro se jossae tuntuu.
***
Tuota silimäpelijäkkää minnen tiijä. Jos sattuu paha silimä se suattaa olla maallisen vajelluksen päätepiste. Poppamiehet ja rullithan ne vilijellee sitä pahhaa silimää. Liekkö vaekija kasvattaa.
***
Joo, hurmokseenhan sitä pitäs hurahtee jos meinovvaa kielen pistee lakrattaan semmosta ettei itekkää taijjuu. Hyppijä hulluna pitkin penkkijä ja menettee lopuksi ajantaju ja paskat housssuun. Siinä seonnnii henki liikenteessä ja Aotuuven Aaamu avvautumassa. Oiskohan näin? Moi! -O-‎9.‎3.‎2015