SUVAKKI.
***
Maalishuomenta. Ny se on sitte selevää, että millää ei oo ennää välijä. Kaekki luonnttomuuet on sallittu. Mikä ennen oli rikos on tänään melkeimpä suositus. No, ihan sama mun piikkiin vae ei vieläkää ala joku äijä näöttää ihanalta. Siirrytään piiru etteen päen.Ryypätään aamukaffeet.
***
Tehokkaampi oesi tietty ollu kunnon ryyppy tae kaksiki, vaen koko kämpässä eijoo pisaraakaa riemujuomaa. Eijoo ollu koko vuonna´.No viina on viisaeta varten, Meikätollolle myrkkyä!
EI SILTI ei se ryyppy tuu ees mieleen näen arkielämässä. Pirruvako tuota rahalla ostammaan? Toki lahajukset tullee naottija hillitysti ja lääkkeeksi. Lisäksi pittää varua sitä mölyviinaa. Se pitäs jo tehtaalla merkitä pulloon että " Mölyviinaa". kukapa se aevan tietentahtoen haluvaa sortua häpäseen ihtesä ja akkasa?
***
MITÄ minnoon ymmärtäny niin vaemoväki, aenaki ennen, oli enempi huolissaan äijän ryypiskelystä. No nykyvään se mahtaa olla se ryypiskelyki tasa-arvo asia. Kumpiko ennen sammuu. Sitä kokkeillaan melekein joka päevä - joutilaana.
***
SITÄKÖHÄN se pappi tarkottaa vihkipallilla, kun se kehottaa kilipaeleen nuorenparin keskenään. Tiijäppä näetä. Ja jos tietää onko uskottu mies sanonu että asija on niin. Sehän voe olle toesellaki tappaa. Kuinka monta varijota lienee.
***
JOO panneututtaampa siihen oleelliseen. Pittää rustata muuvan runontapanen. Siinä se aeka mukavasti vierii kun ettii runopolovija ja haekuja ja tankoja ja saattaapa se vilskahtaa vappaamittaki kätteen. Antaa vaen ajatusvirran viijä.