OSA-109.
 Samaan aikaan Kainon mökille jääneet kolme poliisia olivat hätää kärsimässä kuin Kaino estottomasti esitteli sulojaan.
 - Eekö sittoo polliisissa naesen vastusta. Jo pittee ollahhii mitätöntä sakkii. Tuo poijan rehevanahhii terentej niin ku parempihhii naesenkuataja, vaen paskanmarijoo. Puutteeseen tässä suap surkastuu.
  Viirto, porukan vanhimpana yritti saada Kainon käyttäytymään nimensä mukaisesti, mutta Kainolla oli hauskaa ja hän nautti täysillä kun poliisit kävi kuumana.
  Kumaraisen lähdettyä Viirto oli määrännyt Kilikin ja Tikan tutkimaan kamarin. Pojat menivät vastenmielisesti kamariin, mutta pitivät tarkoin silmällä, ettei Viirto tee mitään välistävetoja.
  Tikka kierteli kamarissa, noituen hukkaanmenevää tilaisuutta. Kaino näytti juuri siltä kuin hän paloiltana sen kuvitellut.
 Mikä autuus olisi lillua noiden muhkeiden muotojen välissä. Tikka vilkasi välillä tupaan aivan pakonomaisesti. Saipahan edes silmät nauttia Kainon runsaista muodoista.
 Kilikki  puuhasi suuren lipaston kimpussa. Hän oli löytänyt jotain mielenkiintoista lipaston takaa, jota yritti kurkottaa käteensä. Mutta vain sormet ylettyi kohteeseensa.
  - Tikka tulehhan sinä voemmamies nostaltaan tuota lipastoo. Suattoo olla, että siellon kokonaenen nippu niitä johtolankoja.
  - Tässei palijo jouvva keskyttyyn epäolennaeseen kun on naestahhii tarijolla. Ettäkö työ jo ala lähtee tuon Viirron kansak? Myö kyllä tullaan Kaenon kanssa hyvinnii juttuun.
  - Elä nyt hulluja huasta. Suakel sinähän hukut tuommosseen mustaan aokkoon. On sillä poijalla luulot itestään. Vuan alappa tulla, vaen pitteekö alakoo komentoo?
 - Jos tämän kerran. Vaen elä pie tapanasi mulla hommijasi teittää, Tikka sanoi ja alkoi nostaa lipastoa erilleen seinästä.
  Mutta sepä oliki helpompi sanoa kuin siirtää.
Lipasto oli jostakin syystä naulattu seinään kiinni. Siinä ei auttanut voima eikä kiroukset.Lipasto pysyi tukevasti paikallaan.
  - No ohan se helvettiä jos ei yksi kuappi hievaha, Tikka sanoi ja yritti vieläkin. Naama punaisena ja hikivaluen Tikka telmusi kohteen kimpussa. Vain se oli siinä ja pysyi.
  Poliisit olivat  uppoutuneet niin lipaston vahtimiseen, että havahtuivat Kainon kirkkaaseen kiljaissuun.
(jat.)