smileytammikuista pakkasaamuva itekullekki. Virtuvaalinen käjenpuristus jokkaeselle torpassa pistäötyvälle. Näen pakkasella lienee kohillaan pikkunen kaonijakkitilikka lämmikkeeksi . Veri kiertää eri mukavasti, kuhan muistaa pysyä kohtuuvessa. Tosin virtuvaaliryyppy ei pahemmin näö polliisiratsijassa, mutta voe se kumminki sekottaa selekijää ajatusta. Joten varmuuven välttämiseksi on kohtuullista käöttää varmuusvälineitä ja muita turvaa antavia vempaemija.
smileyItellähän se pittää muistaa pittää jalat irtimaasta ja pää pilivissä. Puluputtaa kaekija päättömyyksijä joessa asija lyö  toestaan korvalle ja ristiriijat on välttämättömyys. Muutenki juttuihin on vain mutu (musta tuntuu) meininki, tojellisuuteen on meleko mitättömät johtolankat - jos sittekkää!!Kuhan näntä jottae ja sillee! Jos joku tippuu rattaelta niin perässä voe tulla joku joka kyttyrät korijaa.
smileyTiijossa on taas viikon katkos loruihin. Vuotatus muisti eilen kirijeellä että 28.1. muutetaan koko systeemi uusille rattaelle. Kaekki vanaha istutettaan uuteen alustaan. Viikon verran sannoevat hommaan menevän. Tuloksena oesi luppaoksen mukkaan aenova kotimaenen fisusti pelittävä blogisto! Aeka näöttää täöttyykö luppaokset.Uuvet voemat siellä jyllää, että saattaa hyvinkin onnistua. Kahotaan!
smileyPakkaset tuntuu muuttaneen tuonne etelämmäs. Tuntuu olevan jopa -30 lukemija. Kempeleessä on -10. Joten melekonen ero! Erotessahan ne välit kylymenee. Näen ollen voe tehä joutessaan monenlaesta kytkentää mihin suuntaan vaen. Mutta asiaj tuskin muuksi muuttuu jos se pyssyy ennallaan. Vae miten se mennee? Voe olla että tilanne on vaikio siihen asti kunnes nytkähtää johonki suuntaa, Mikkäähän ei nykyvään pijä kutijaan saati asemaasa. Näen ollen voijaan kahtua  mihin polku johtaa vae eikö mihinkää... siinähän se on kinttaalla.  -O-