RETEESTI.
***
NYT pitää aamu aukasta rennolla otteella. Onhan helapyhä. Nyt helat loestamaan ja pislaakit väläkkymmään, Velat on saatavija ja elämä on...Katella suvaitsevasti oikeaan ja vasempaa. Jakaus kaljussa suoraksi ja menoksi! Siis niissä suhteissa ku on mahikset. Haveissa oot aina mun <3
***
OOTTELEN itteni uudesti syntymistä. Eihän tästä tule helvettiäkään, jos ei saa materiaa narinamyllyynsä. Myönnetään se on vaikeaa. Elämä on tasasta kuin santapaperilla vetastu. Em minä sillä että pitäs rypistellä. Rypistyy se naama muutenki.
***
AATTELIN vaen, että oes jotaki maenittavvaa. Saes sanomista. Tämä alakaa muistuttaa niitä stantup koomikoeta jokka muka ovat hauskoja, mutta jutut ei naorata kun pöhönässä olevija. Nehän ny naoraa muutenki - tae itkee elämäsä surkeotta. Sillon siinei aota stantupit eikä nupit. Voehan se olla että meikä tavan tollo ei taijuu niitä vitsejä? Onko näen? Minä vaan kysyn!
***
EI OO TIETUA kuka on oikeassa... vieläkään. Vaekka se ylleesä on oekijassa jolla on paksu hauis - tai lompakko. Raha ratkasee kinkkisenkin propleeman. Setelit oekoo suuretki kuprut. Pieni mieski on suuri jos on milijonääri.
***
PELOTTAVAT luopumisoireilut ovat tiedostettu koko maassa, jopa kuussa on asiaan törmätty. Välillä on ihmetelty, voiko kloppaali vaikuttaa kansantalouteen ja ´kansan hyvinvointiin? Kyllä vaan se voi. Nyt ei ole selittelyjen aika.
***
OI vapaus kuule kutsua... Orjat killuvat kahleissaan ja lesket lempii. Suurin silmin voi katella maailmanmenoa - eikä siihen jarruja löydy! Näin muuten on, vai onko?