...tuopa ajanratas. Tae eikae se ratas huilaa, sehän pyörii akselisa ympäri. Ja kuten on vanaha tottuus : missä akseli niin siellä vekseli ja vekseli on velijenpoeka Akseli. Ympäri käyvvään ja yhteen tullaan jos ei peräti kahteen, mutta se tuottaa taas kouriintuntuvaa ropleemaa.Seon se valinnan vaekeus. On vaara että valittee väärän, niinku sanovat hallituksen valinneen. Saakutti valintatilanteessa ei voe ottaa käötäntöön kun yhen - kerrallaan. Ja jos se eka valinta on väärä, se korijaosliike, siis valitun hylykääminen ja uuvenvalinta voe johtaa helevettiin.Mitä oon aviisissa lukenu tuola avijoliittomarkkinoelta, niin joka on katunu sitä ekavalintaa ja hylänny valintasa - Kuitenki markkinakeleposena menny taas valintatiskille lottuvammaan. Siinä äijäpaha tiiraa iteleen uutta kohetta. Tiiraa tarkasti naesen nassuva ja muuta ulukoesta! Ja eikun taas mennään.  No, ensin on mukavaa, vaen taas arki palajaa ja katumusta lykkää, että josps se oes se toenen ollu häävimpi. Taas vaen valintatiskille jos on säelyny henkissä. Ja tätä auervaarasyntroomaa kyllä joellaki riittää.

Rummaa on jäläki jonka nämä sankarit joskus sankrattaretki jäläkeesä jättää. Isätöntä äetitöntä hulikaanin tae huoranalakuva ontienvarrelle tippunu. Pelekästään sen alakuperäsen väärän valinnan vuoksi. Tietysti poekkeuksijaki löytyy ja se uusi valinta voe olla kestävä ja lapsetkaa ei jouvvu tuuliajolle.

Sillonhan se valinta on vaekijaa kun pittää kahesta huonosta vaehtoehosta toenen valita. Hallitushan on ollu siinä jamassa monta kertaa ja tullee olemaan. Kumminki vaen yhtä tietä voe kerrallaan kulukija. Lisäksi siellä tienvarrella on suurisuista mölisijjää. Tolluva joka huutaa ommaa ymmärtämyyttään, tae sitte proffatason viisaeta, jokka on närkästynneet siitä kun oma valinta oes ollu toenen tie. Vaen ku ei kelevannu -tana Olikohan tuo nyt tarpeeksi sekavasti ilimasta. Tollo ei tajua eikä viisas virka mittää..

Lintujen aamukonsettija tässä kuutelen ja koetan naputella kaekkija hulluja. Siinä se reki luistaa vaekkei oes luntakaa. Reestä ei oo vielä tiputtu. Tosin kärrynvaehto voes tehä mukavata. Pyörä pyörii pienemmällä kitkalla, saastaa enerkijjaa - ja hermoja. Sää on sitä sammaa aena vaen +2.6 on tarkka japilivet on satavan näkösijä. Mutta jos se sataa niin annetaan sataa. -O-