...sitte ohi taas tälle vuosiluvulle. Vuosi pittää taas oottaa että Jussi taas juhlii. Siihen kerkijää juhulia monenlaesta tae olla peräti juhlimatta.Karmejaa satua se juhuliminen taas tuotti. Rumihia kasapäen ja muut pikkuvinkeet siihen lisäksi. Vähältä piti- tilanteita runsaasti ja ne piiloon jääneet, että huh kun mokasin. Niistäpä ei kerrota. Ei yhet sivut pystys kertomaan. Niin ja mitäpä noista. Sattuuhan sitä elämässä.

Seon nyt sitte tukala helle kuulema tulossa. Ennätykset kaatuu ja uutta tilalle. Jussi ei täällä ollu kummosen lämmin. Sajetta ja kolijaa. Vasta eilen iltapäivälläs pysty raahautuun takapihalle Arskan hellittäväksi.Eipä ollu valituksen aihetta. Kirjosieppo pariskunta harijotutti jäläkikasvuaan lentämään ja linnunlaulua - monenkinlaista oli valtomenaan. Kesä tuoksui ympärillä.Eikä ollut ees itikoita. Ei ole ollut koko kesänä. Mitä ne höpisi hirmuesiintymisestä? Lehet ny hopisee mitä sattuu.+18.2 on mittarissa jo. Taitaa tulla hyvä keli?

Töllö ei palijo kattojaa helliny Jussina. Tuhanteen kertaan pyöritettyä uusintaa. Luulis. että olis muutakin.No kukapa tölöttää Jussina. Onpa niitä vaevasija joelle se on aenu ilo, jos sitä voi siksi sanoa. Niin ja tää aparraatti jonka lastut lentelle yli kaiken maailman. Hyvä niin! Nyt pitää  lopettaa, että ei lukija hermostu. Huomenissa palataan ! -O-