SEKAMETELIÄ.
***
Oho, olipa pitkä yö. Monenlaesta sitä mieleen juolahtaa kun kalastelee unta, Jatkan tarinaa sammaan tyyliin.NettiI tulvii tavaraa. Turvallista ja muka laatua. Turhaketta puolisääriin ja ja muu roina tukahuttaa hengen. Happinaamari ei auta. Säilömiskaasut antaa hyvän humalan. Kiinalainen vie tuhkat pesästä ja antaa roinaa tilalle. Pilalle on mennyt huominen päivä.
***
TURHAKE outo tuttavuus. Höyhenillä nukutettu. Herrasväkkee, tuskin näkkee metsää puilta , suurilta suilta tukitaan puheenparret ja perunan varret panee pakkanen jos saa. Suurissa puissa tuuli huminoi, vaivaiskoivua tuskin huomio!
***
TUSKAN tuntea kipu antaa? Impi oli kaino ja herttainen. Nummisuutarilla lesti hukassa. Lestinheittäjät täystyöllistetty. Pelastaako se maailman? Ken elää se näkee! Henkensä heittäneellä hiekkaa silmissä. Sille!
***
NO; JOS tämän kerran, mutta vain sen verran että pärjää huomiseen. Ja uuden luomiseen tuskin on aikaa.Sujuvampaa käyttää kaivinkonetta jolla oppinut ojaa kaivaa. Tuskin ehtii siunaamaan kun monttu on auki ja hartaana katsomme kaiken katoavuutta.
***
EIKÄ mitään uutta auringon alla eikä maanpäällä. Täällä on niin ankeaa. Tylsä lapio ja kanki. Vakuuttaa Tapio aitat ja riihet. Eikä lapsilla ole kenkiä. Pienet varpaat vapaana. Vastuunkantajat tappiolla.
***
HENKIÄ liikkuu pimeyden päällä ja päättömät tekee aivottomat työt. Joskus joku syö katkeran kalkin ja valaistunut yksilö saa valoa pimeyteen..
***
SE RIITTÄÄ näillä markkinoilla ja huomenna päivä on uus. Sikäli mikäli kaamos ei yllätä tai joku vejä säkkiä päähän. Estyy näkemästä elämän ilot mutta suru ei puseroon tartu. Auringoestta päevää fb- kamut, on huominenkin vielä!