se pärähtää käöntiin. Poekahan on meleko virkkuna kun ei tarvinnu ees hehkuttaa.Silimät on aoki ja mieli virkijänä, että eipä tiijä vaekka ryntää ylikierroksille. Siinä on melekonen vaaranpaekka. Karkaa kampe käsistä ja mettä lakuvaa. Joku ouvompi saattas luulla että aekanen trompi siitä on pyyhkässy. Ne rompithan on hommissa vaen helteellä. Helteistä ei voe nyt porista, pakkasherra ei vaen hellitä otettaan nytki on -10. Liekkö vielä Jussinaki? No, aika näyttää ja silimä kattoo.

Ny ne herrat on taas tempun keksineet. Töllössä tänä aamuna jo monneen kertaan on valitettu kun joutoaekoena vilahtaa vakityöstä ajatus mieleen. Vaekkpa opettja ajattellee sohvannurkassa sitä änkyrää Vitikaesen Malakiasta. Sitä harmin kappaletta. Oho! Siinähän tuli tehtyä yliduunia. Eikun ylityökorvaus pitäs vilahtaa tilille. Saaketi kun sen henkisesti raskasta tuo ajatuskonneiston pyöritys. Herran on heleppo sitte tehä tiliä , kun frouvvalla tulee vaellinki kenkätilillä, niin muutama kiihkijä ajatus firman piikkiin ja taas on frovvalla mitä mällätä.

Monija muitakin korvauskohteita herralle voi kehittää. Sormenpäänkulukorvaus on aika tuottoisa. Ainainen näppiksen tae näötön hipelöenti tekkee suurta hallaa sormenpäelle, joten runsaskätinen korvaus on paikallaa. Myös anturakorvaus tossujen kulumisesta. Persuksenleviämiskorvaus on myös korvausperuste ja terävä pää tuottaa nopeaa päähineenkulutusta. Firmanpiikkiin vaan! Nythän on jo katseen mukaan toimivia kaluja. Katsekin vain korvauksen piiriin. Ehkä voi asiaa kompensoija jos katse vilasee kauniin, nuoren naisen peräpäätä.

Kyllä kae se tuo ihimisen ahaneus voettaa kaekki muut voemat. Siinei oo tillaa tunteille kun omaetu on kehissä. Lissää, lissää huutaa maalimanlapsi. Lisää, vaikka entistä on että elämistä haittaa. Tässä suhteessa juuri kukkaa ei eruva naapuristaan. Suurin unelma on lottovoitti, eikä edes kymmenienmiljonienvoitto ei tyyvytä. Mieleentulee, olisimpa älynnyt tehä rivin tuplana.

Mikkäähän ei oon niin viisas kun ahane immeinen. Toesella suupielellä poristaan rahan turmijolllista vaekutusta ihimisen tunne.elämälle. Sammaan aekaan vasen käsi sulloo satasija taskuunsa minkä ehtii. Eikä se haettaa jos köyhä naapuri kuijottaa näkäkäkuoleman partaalla. Potku vaen persijeen, että se putuvaa montun pohojalle.Nyt pittää jalakautua kuntopyörän satulaan. Vaikka sattuu, niin pakko se on vähäsenkään nivelijä koulia. -O-